Arkadaşlar ben çarşamba günü başladım bu diyete cok uyuduğum söylenemez ama bir yandanda giden kilolara herkes hayretle baktı şu uc gunde ben 81 den 77 ye düştüm ve ac kalmadan aynaya baktigimda sabahları mutlu oluyorum ve bu bana azim veriyor denemek isteyenlerle birlikte yapabiliriz ne dersiniz varmisiniz ?
Canim medine hurması yiyorum günde 10 tane yiyebilirsin öğünleri kendin ayarla orengin sabah 4 tane ye acikin ca 2 2 ye daha azda yiyebilrisin tabi farki kendin gorceksin 5 günde ve yatmadan yogurt yemen gerekiyor 4 kaşık ivine içine 1 cay kaşığı pul biber gece boyunca yaglari yakiyorCvp yazmicaksın galiba
Tabiki paylasirizbeCok zorluymus. Size kolay gelsin. Sonucu merak ediyorum. 7. Gun sonucu paylasabilir misiniz? Tesekkurler
Tatlım ben o kadar çok yemiyorum ben toplamda 10 tane yiyorum baana yetiyor acikmiyorum alistim artikMerhaba benimde bu diyette bugun 3. Günüm, kacamaksiz yaptim, 66 kilo ile basladim daha tartilmadim ama incelne hissediyorum, 7 gun yapmayi planlıyorum, sabah öğle ve aksam birer kase yogurt ve her ogunde 7 hurma, normal bildigimiz ramazan ayinda aldigimiz hurmalardan yiyorum, diger sok diyetlerdeki gibi halsizlik olmadi, tabiki sıkıcı ama dayaniyorum, inşallah guzel sonuclar aliriz
Normal yogurtta olur canim lith ile kendini zorlama sonucta vicuduna baska bisey almiyorsun normal yogurttan zarar gelmez kesinlikle tavsiye ediyorum 28 ine kadar uygulayacağımSuan isvec diyeti yapiyorum 8. gunumdeyim. Cumartesi bitiyor. Haftaya baslamak istiyorum bu diyete. Umarim bir sorunla karsilasmam.
Light yogurt mu yiyorsunuz yoksa normal yogurt mu?
Canim ben surekli bu siteye giremiyorum malesef facebook varsa ordan daha sıkı iletisimde olabiliriz birlikte yapariz destek oluruzYa bende yarın başlicam ama motivasyona ihtiyacım var herzaman burda yazarsanız ve birbirimiZi motive edersek daha kolay olur
Bende insülin direnci var. Bu diyeti yapsam ters teper mi acaba yaaa?Arkadaşlar ben çarşamba günü başladım bu diyete cok uyuduğum söylenemez ama bir yandanda giden kilolara herkes hayretle baktı şu uc gunde ben 81 den 77 ye düştüm ve ac kalmadan aynaya baktigimda sabahları mutlu oluyorum ve bu bana azim veriyor denemek isteyenlerle birlikte yapabiliriz ne dersiniz varmisiniz ?
Sanmıyorum ter tepki verecegini ama siz yinede tedbirli olun wcye cikma konusundada bir problem yaratmiyor yani soyle tabiki aldiginiz besin az oldugu icin ondada azlma oluyor ama gunluk 2.5 3 litre suyu ictiniz surece biseyden korkmayinBende insülin direnci var. Bu diyeti yapsam ters teper mi acaba yaaa?
Var mı başka benim gibi olan?
Teşekkürler cevap içinSanmıyorum ter tepki verecegini ama siz yinede tedbirli olun wcye cikma konusundada bir problem yaratmiyor yani soyle tabiki aldiginiz besin az oldugu icin ondada azlma oluyor ama gunluk 2.5 3 litre suyu ictiniz surece biseyden korkmayin