Gelin hurma ve yoğurt ile zayiflayalim 81 den 77 düştüm herkeze tavsiye ederim

darkbaby

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2014
185
13
Arkadaşlar ben çarşamba günü başladım bu diyete cok uyuduğum söylenemez ama bir yandanda giden kilolara herkes hayretle baktı şu uc gunde ben 81 den 77 ye düştüm ve ac kalmadan aynaya baktigimda sabahları mutlu oluyorum ve bu bana azim veriyor denemek isteyenlerle birlikte yapabiliriz ne dersiniz varmisiniz ?

Nasıl uyguladınız. gunde kac tane yediniz. ya da neler yemediniz acaba?

Merhaba benimde bu diyette bugun 3. Günüm, kacamaksiz yaptim, 66 kilo ile basladim daha tartilmadim ama incelne hissediyorum, 7 gun yapmayi planlıyorum, sabah öğle ve aksam birer kase yogurt ve her ogunde 7 hurma, normal bildigimiz ramazan ayinda aldigimiz hurmalardan yiyorum, diger sok diyetlerdeki gibi halsizlik olmadi, tabiki sıkıcı ama dayaniyorum, inşallah guzel sonuclar aliriz

Cvp yazmicaksın galiba
Canim medine hurması yiyorum günde 10 tane yiyebilirsin öğünleri kendin ayarla orengin sabah 4 tane ye acikin ca 2 2 ye daha azda yiyebilrisin tabi farki kendin gorceksin 5 günde ve yatmadan yogurt yemen gerekiyor 4 kaşık ivine içine 1 cay kaşığı pul biber gece boyunca yaglari yakiyor

Cok zorluymus. Size kolay gelsin. Sonucu merak ediyorum. 7. Gun sonucu paylasabilir misiniz? Tesekkurler
Tabiki paylasirizbe
Tatlım ben o kadar çok yemiyorum ben toplamda 10 tane yiyorum baana yetiyor acikmiyorum alistim artik

Suan isvec diyeti yapiyorum 8. gunumdeyim. Cumartesi bitiyor. Haftaya baslamak istiyorum bu diyete. Umarim bir sorunla karsilasmam.
Light yogurt mu yiyorsunuz yoksa normal yogurt mu?

Suan isvec diyeti yapiyorum 8. gunumdeyim. Cumartesi bitiyor. Haftaya baslamak istiyorum bu diyete. Umarim bir sorunla karsilasmam.
Light yogurt mu yiyorsunuz yoksa normal yogurt mu?
Normal yogurtta olur canim lith ile kendini zorlama sonucta vicuduna baska bisey almiyorsun normal yogurttan zarar gelmez kesinlikle tavsiye ediyorum 28 ine kadar uygulayacağım

Ya bende yarın başlicam ama motivasyona ihtiyacım var herzaman burda yazarsanız ve birbirimiZi motive edersek daha kolay olur

Bu arada diyeti yapmak isteyenlere yazacagim bu yaziyi ayni benim yaptigim şekilde isteyenler boyle yapsin öncelikle ben su icmeyen bir insandim suan 3 litre su içiyorum hergün bunun icin bir sisem var o siseyi 4 kez bitirince 3 litre oluyor su icmek benim icin iskenceydi midem bulanirdi ama artik vicudum kendi istiyor oncelikle kalktiginizda suyun 4 birini için sonra ac mi hissediyorsunuz ben 3 tane yiyorum sabahlari ve beni tutuyor tok beni yani benki yemegi çok yiyen bir insan üç hurma karnimi doyuruyor hurma faydali ayrica peygamber efendimiz 1 hurma ile oruç tutar bir hurma ile oruç acarmis ivinde butun vitaminler var ayrica gelelim sonrasina ac hissediyorsunuz iki hurma daha yiyin yetmediyse siz 2 tane daha yiyebilirsiniz o baya tok tutacaktir son olark en gec saat 7 de de hurmalarinizi yiyip yemeyi birakin suyunuzu icmeyi unutmayin tabi mutlaka bitmeli ve gece yatmadan 5 kaşığa kadar yogurt koyabilirsiniz icine bir cay kasigi dolusu pul biber ve yarim limon sıkıp yiyorsunuz yatmadan bundan sonra kesinlikle baska bisey yemiyorsunuz bu sizin butun gece karin bolgesi yaglarinizi yakıyor cok degil bu diyeti dedim gibi uygulayin 5 günde bile o kadar çok fark olackki bende inanmayarak yaptim ozellikle dayanamm zannediyordum hurmayla ac kalmaya ama suan canm hic yemek çekmiyor soylede bir sey var herkesin vicudu farklidir ornegin ben 5 gunde 3 kilo verdiysem sen 5 te verebilirsin 2 de ama bana kolay kolay kilo verdirmeyen diyetlerden daha hizli kilo veriyorum sayesinde mesajlari bekliyorum umarım denersiniz

Bende insülin direnci var. Bu diyeti yapsam ters teper mi acaba yaaa?
Var mı başka benim gibi olan?

Bende insülin direnci var. Bu diyeti yapsam ters teper mi acaba yaaa?
Var mı başka benim gibi olan?
Sanmıyorum ter tepki verecegini ama siz yinede tedbirli olun wcye cikma konusundada bir problem yaratmiyor yani soyle tabiki aldiginiz besin az oldugu icin ondada azlma oluyor ama gunluk 2.5 3 litre suyu ictiniz surece biseyden korkmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…