Merhaba arkadaşlar bu konu uzun zamandır beni çok meşgul ettiği için size danışmak istedim bu arada ben görümceyim abimin eşi ile 20 yıla yakındır beraber aynı semtte ve hep görüşüyorduk yengem de okb hastalığı var biraz bu sebeple agresiflikte var ama bi şekilde birbirimizi idareli halde bu zamana kadar geldik bende evliyim abimlerin maddi durumu şimdiye kadar çok iyiydi bizim de orta halli elhamdulillah bunlar çok rahat harcıyorlardı ama biz daha idareciyiz diyeyim herkesin harcaması kendine yani tabi ki işte son dönemlerde abimler biraz sıkıntıya girdi maddi olarak o sebeple bizim aldığı öz herşey gündem oluyor bundanmidır bilmiyorum ama yengem artık gördüğü her yer de inanın ki belki inanmayacaksınız en nihayetinde görümceyim bana laf sokar mesela en basitinden senin kayın validenle aran iyi ama bu senin iyi olduğun için değil parmaklarında oynatıyorsun onları ve ya yatılı misafirim çok gelir eşimin tarafı işte son damla orda arttı herkesin içinde çok kırdı beni işte iki misafir baktın die iyi gelin rollerini oynama die çok çok kırılıp üzüldüm sonra kırıldınmı die mesaj yazmış bende evet dedim seninle bir alıp vermediğim yok neden herkesin içinde o kadar kırıcı oldun dedim işte zor günler geçiriyorum maddi olarak işlerin aksaması beni gerdi felan filan bende artık dayanamadım işte herkese karşı kendini tutabiliyorsunda bana karşı mi öyle oluyorsun işte bissürü şeyler yazdı felan konuyu güzelce kapattık uzun zamandır benimle küs gibi bende saygı duydum biraz mesafe iyidir çünkü enerjimi çok düşürüyor ama işte abim geçen biz zor zamandan geçiyoruz artık bizi davet etmiyorsunuz gibi bişeyler söyledi çok üzüldüm sizce ne yapmayalım abimler davet edip herşeye göz yumup bu sürecin geçmesinimi bekleyeyim yoksa abim içinde olsa adım atmalımıyım Not Bu arada abimi çok seviyorum
Maddi durumları bozuldu diye siz ne alaka yani? Bozulduysa kendilerinden sebep bozuldu söylediği şeyler normal değil.
Ben olsam yemeğe falan çağırmam, siz bilirsiniz tabi
Sebeb aslında abim üzülmesin die hep alttan aldık ama artık yoruldum ama bu süreçte böyle bir zamana denk geldi aslında ikimsenedir biraz mesafem var ama durumlarının bozulması daha da gerdi onu o sebeple bağdaşıyor kimse bana bilet densin ben zaten zor bi süreç geçiriyorum diyor aslında evi var arabası var aylık nerden baksan 60 geliri var ama çok harcamaya alışınca işte bir anda
Sebeb aslında abim üzülmesin die hep alttan aldık ama artık yoruldum ama bu süreçte böyle bir zamana denk geldi aslında ikimsenedir biraz mesafem var ama durumlarının bozulması daha da gerdi onu o sebeple bağdaşıyor kimse bana bilet densin ben zaten zor bi süreç geçiriyorum diyor aslında evi var arabası var aylık nerden baksan 60 geliri var ama çok harcamaya alışınca işte bir anda
Yani abinize çok düşkünseniz, yemeğe çağırın ama yengenin anlaması gerekiyor maddi durumları bozuldu diye kimseye böyle kendi kendine bilenip laf sokamaz
Asla çağırmam, beni herkesin içinde rencide edecek, ben de onu pışpışlayacağım. Yok öyle bir dünya, herkes maddi sıkıntı çekiyor şu devirde ama bir şeylerin arkasına sığınıp çirkinleşen insanlara asla tahammül edemem. Abinizle açık açık konuşun.
Bana kalırsa bu yenge kendi cebinde para bol iken çevresindeki orta halli insanları küçük görüyormuş için için. Ee kişi kendinden bilir işi, şimdi de kompleks yapıp saldırıyor. Abiniz kıymetliyse sizin için öz ama az görüşün derim.
Sizin ağzınız yok mu niye susuyorsunuz çok mu önemli ben mutsuz olacağıma o olsun. Asla adım atma kendini geri çekme. Bir ortamda denk gelirsen de yok gibi davran. Abinin eşi diye alttan almak zorunda değilsin saygısızlık onun yaptığı. Aynı modelin farklısı benim başımda var. Bu sene kız kardeşim üniversiteye başladı diye araba alındı ben de arabamı değiştirdim diye polis abimden kendine araba istiyormuş mesela. Babası zengindi aynı bolluk abimde yok diye sürekli kavga ediyorlar yüzüme de söyledi. Ben de e canım bilerek evlendin dedim diye bana küstü öncesinde ev araba aldım bi yarım ağız tebrik etmedi biz de çocukluktan beri tanışıyoruz çok mu önemli yoooo
Eşim uzak durmamı istiyor tabi ama işte abimden dolayı senelerdir hep sustum işte artık bedenim tepki veriyor malesef görünce enerjim düşüyor modum düşüyor oda aslında farkında zaten o yüzden gördüğü yerde muhakkak bir laf sokar günün sonunda da kötü zamanlardan geçiyoruz diyor halbuki ailecek yurt dışı tatilleri kar tatilleri lüks otel tatilleri hep yaptılar ama hiç bir gün neden biz yapmıyoruz demedik herkesin bütçesine göre hayat ki ben çok memnunum hayatımdan azıcık aşım ağırısız başım şimdi eşimle biraz biriktirdik bana araba almayı düşünüyoruz ki şimdi onların evindeki kaosu düşünüyorum neler olacak acaba abimi beler bekliyor