Gelin el cicegi ariyorum

darkmore

Her dedigi cikan Nostradamus-more
Pro Üye
28 Kasım 2010
41.778
138.398
798
Merhaba arkadaslar
Uygun fiyatli gelin el cicegi ariyorum
Cok koyu renklerden olusmayan ucuk toz pembe ve beyaz karisimi veya sadece beyaz lilyum cicekli veya gullu olabilir uygun fiyatli olursa sevinirim daha once bindallimi ve yuz ortulerimi de burdan almistim o nedenle yardimci olabilecek arkadaslar vardir diye dusundum simdiden ilginize tesekkurler

Merhaba arkadaslar
Cok koyu renklerden olusmayan ucuk toz pembe ve beyaz karisimi veya sadece beyaz lilyum cicekli veya gullu olabilir uygun fiyatli olursa sevinirim daha once bindallimi ve yuz ortulerimi de burdan almistim o nedenle yardimci olabilecek arkadaslar vardir diye dusundum simdiden ilginize tesekkurler

Tatlım bende beyaz var istersen

Canm fiyatlar nasıl bilmiyorum sen ne kadar verebilirsin

Valla canim fiyatlar magazalarda yuksek ama burada yuksek fiyata pek gitmiyor herseyin kalitesine bagli senin cicegin ne kadar eder sen bilebilirsin ancak

Valla canim fiyatlar magazalarda yuksek ama burada yuksek fiyata pek gitmiyor herseyin kalitesine bagli senin cicegin ne kadar eder sen bilebilirsin ancak

Senin verebileceğin fiyat aralığı nedir canm ne kadarlık düşünüyorsun başla ihtiyacın varsa yardımcı olabilirim öyle saçın yanına takılan tokadan da var gelinlik için taç gibi

Senin verebileceğin fiyat aralığı nedir canm ne kadarlık düşünüyorsun başla ihtiyacın varsa yardımcı olabilirim öyle saçın yanına takılan tokadan da var gelinlik için taç gibi

Canim begenmem lazim oncelikle bu sart
Cicek ozel birseyse 30 lira verebilirim dedigim gibi resim gormem lazim elinde ne varsa istersen gonder degerlendireyim

$20140418_184203.jpg $20140418_184145.jpg
Merhaba arkadaslar

Bende bu var

$IMG_1106.jpg
Merhaba arkadaslar

$IMG_1107.jpg

Bndede bole bisi var cnm. Dusunursen yazarsn fiyati 15 tl. Lilyumlu:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1399506701158.jpg
    $1399506701158.jpg
    38,4 KB · Görüntüleme: 73
Tac istersende bole bisi. Begenine bagli tabii:) buda n kdar istersen o kadar ver fiyati:))

Eklentiler

• $1399506833617.jpg
    $1399506833617.jpg
    36 KB · Görüntüleme: 73
Merhaba arkadaslar

Lilyumlu cicek istersen bnde bunlar var cnm

Eklentiler

• $1399591212892.jpg
    $1399591212892.jpg
    38,4 KB · Görüntüleme: 67
  • $1399591237360.jpg
    $1399591237360.jpg
    36 KB · Görüntüleme: 70
Back