- 20 Kasım 2023
- 335
- 78
- 18
- 25
- Konu Sahibi Yagmur9091
Herkese selam arkadaşlar.Neredeyse 1 yıllık evliyim evlendiğimden bu yana hiç korunmadık fakat hiç te gebelik elde edemedim 24 yaşındayım adetim 28 gün hiç şaşmaz bir defa bile geciktiğini görmedim o derece gelmekte ısrarlı 11ci aya girecegiz hala bir defa bile o çift çizgiyi görmedim artık içimde tek çizgi korkusu oluştu test i yapıyorum ama resmen biliyorum tek çizgi cıkacagını o derece.Her ay belirtilerimde yaşıyorum sanki hamile gibi psikolojik midir bilemedim Rahmim temiz herşeyim normal baktırdım aksi bir durum yok.(sigara kullanıyorum sadece ve çok nadir az alkol içerim).acaba bunlar mı etkendir?Birde evlenince fark ettiğim bende hiç akıntı olmuyor çok az belirli günler.. Ne kadar zormuş hamile kalmak oysaki ben korunmadığın an oluyor zannediyordum artık yoruldum beklemekten her ay bir hayal kırıklığı yaşıyorum benden sonra evlenen herkes hamile bile.. Gebe kalabilmek için ne yapmam gerekiyor kızlar bir bilginiz var mı pcosta yok.. Bir şey kullansam hormonlarımı da ters etki yaratsın istemiyorum kafam karıştı. Sadece D vitamini ve balık yagi kullanıyorum bi ara folik asit kullandım ama bir faydasını göremedim..Eğer fikriniz varsa ve bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim İnşallah hamile kalmak isteyenler bu ay hayırlı haberi alır