Merhaba kızlar,
Ben istanbulda yaşıyorum ama düğünüm nevşehirde olacak. Kendim de amatör olarak fotoğrafçılıkla ilgilendiğim için, düğün fotoğraflarım benim için çok önemli. İstanbulda çalışan iyi bir düğün fotoğrafçısı bayan buldum, ama onu nevşehire getirecek bir bütçem yok. bu yüzden, düğünden döndükten hemen sonra bir gelin-damat çekimi yapacağım istanbulda. düğünden önce değil çünkü damadın beni gelinlikle o günden önce görmesini istemiyorum.
size sorum, acaba nasıl hazırlanayım istanbulda? ikinci kez bir gelin başı-makyajı parası vermek istemiyorum kuaföre, ama çekimde de güzel olayım istiyorum tabi ki. ben başörtülüyüm ama baş stilim ordan bük, burdan kıvır değil. sadece saçımın başımın arkasını güzel gösterecek bir topuzla bağlanmış olması yeterli. ondan sonrası bir bone takmak ve duvağımı başımın üstüne tutturmak. makyaj ise hiç yapmadığım için bilmediğim bir olay.
bu yüzden diyorum ki, acaba kuaföre bunun gelin başı-makyajı olacağını hiç söylemesem, zaten düğün makyajım da sade olacak, sade bir makyaj yaptırsam ve saçımı da topuzum güzel olacak şekilde toplatsam, daha ucuza mal olur değil mi? duvağımı evde ya da hazırlandığım mekanda kendim taksam, zaten gelinliğimi başımdan değil de ayaklarımdan başlayıp giyinebiliyorum.
Ne dersiniz? İstanbulda kuaförde ortalama bir makyaj ve saç toplamı ne kadar oluyor?