• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin çiçeğini yakalayan bayanlar buraya

hulyaemre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2009
69
5
96
arkadaşlar pek inanasım gelmiyor ama yine de gerçek olmasını çok istiyorum. dünkü akrabamın düğününde gelinin attığı çiçeği ben yakaladım ayakkabısının altına yazdığı isimlerden de benimki tamamen silinmiş filan şimdi ben evlenicekmişim diyolar evet öyle bir mevzu var sözlenicem inşallah ama düğünü ailem seneye yapmamı istiyo ben se biran önce olsun istiyorum inşallah bir an önce evleniriiiimmm.

cicegi yakalamissin gelin ayakkabisinda isminde silinmis kesin evleniyosun bian önce hazirliklara islemlere basla :P

2004 yılında kankam evlendi, 18 yaşımdaydım ve çiçeğini 21 kişi arasından ben yakaladım ama hala bekarım kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar pek inanasım gelmiyor ama yine de gerçek olmasını çok istiyorum. dünkü akrabamın düğününde gelinin attığı çiçeği ben yakaladım ayakkabısının altına yazdığı isimlerden de benimki tamamen silinmiş filan şimdi ben evlenicekmişim diyolar evet öyle bir mevzu var sözlenicem inşallah ama düğünü ailem seneye yapmamı istiyo ben se biran önce olsun istiyorum inşallah bir an önce evleniriiiimmm.

batıl inanç :delphin:

birkac saat oncede ben yakaladim gelin cicegini :)))))))))))))) hadi hayirlisi yeni nisan attik bakalim ins hayilrlisi olur :)))))))))

Back