• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin çiçeğimi aldımmmmm :)

gamble

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2011
139
9
68
kızlar düğünüme daha 4 ay olmasına rağmen az önce bu çiçeği görüp çok beğenip aldım. mor sever biri olarak güzel mor buket bulamayacağım galiba diye düşünüyodum. mordan umudu kesip pembeye yönelmişken bunu gördüm erken aldım diye inş. pişman olmam :) sizce nasıl ?

$2013005-1-500x500.jpg
$2013005-1-500x500.jpg
$2013005-2-500x500.jpg

Hımm.. Renk,şekil uyum harika. Çok cici bir ayakkabıyla mükemmel olur. Hayırlı olsun :)

kızlar düğünüme daha 4 ay olmasına rağmen az önce bu çiçeği görüp çok beğenip aldım. mor sever biri olarak güzel mor buket bulamayacağım galiba diye düşünüyodum. mordan umudu kesip pembeye yönelmişken bunu gördüm erken aldım diye inş. pişman olmam :) sizce nasıl ?

Eki Görüntüle 585964
Eki Görüntüle 585964
Eki Görüntüle 585965

çiçeğini çok beğendim. Eminimki sahibi de çiçek kadar güzeldir. Düğünün ne zaman?

hayırlı olsun. desene bahar gelini olacaksın. Düğünün olduğunda resimleri paylaşırmısın çok merak ettim.
Mutluluklar..

canm çiçeğin çok güzel başka beğenirsen onuda alırsın bunu arkadaşlarına atarsın neden üzülüyorsun:19:
çiçeğini nerden aldın bende bakıyım canım benim de düğünüm mayısta :16::16

canm çiçeğin çok güzel başka beğenirsen onuda alırsın bunu arkadaşlarına atarsın neden üzülüyorsun:19:
çiçeğini nerden aldın bende bakıyım canım benim de düğünüm mayısta :16::16

teşekkür ederimm :) resme tıklarsan üzerinde site adı yazıyor :34:

Bende aldığınız siteden bakıyorum. Buketiniz nasıl, resimde göründüğü gibi mi? Memnun kaldınız mı?

Bu buket tükendi diye çok üzülmüştüm, size kısmetmiş =) Ben de kendi çiçeğimi kendim yaptım bunun üzerine =)
Rica etsem, bir resim koyabilir misiniz? Nasıl duruyor yakından?

rengi çok güzel eminim gelinliğinize çok yakışıcak mutluluklar.

Bende aldığınız siteden bakıyorum. Buketiniz nasıl, resimde göründüğü gibi mi? Memnun kaldınız mı?

aynı resimde göründüğü gibi evet, ben çok beğendim farklı bir buket hatta ben etrafını beyaz tülle de sarmayı düşünüyorum

Son düzenleme:
Bu buket tükendi diye çok üzülmüştüm, size kısmetmiş =) Ben de kendi çiçeğimi kendim yaptım bunun üzerine =)
Rica etsem, bir resim koyabilir misiniz? Nasıl duruyor yakından?

benim aldığımda henüz hiç satılmamıştı sanırım siteye yeni eklenmişti :) resmini en kısa zaman da çekip paylaşırım tabikide sizin yaptığınız buketide merak ettim doğrusu :)

Back