- Konu Sahibi askhicbitmez
-
Çok güzel maşallah, o gün senin için unutulmaz olur!
Kendin mi yaptın buketini?
Gelin ayakkabılarında bu sene pudra, fuşya, pembe, kırmızı modaymış.
Bende bayramın son günü aldım gelin ayakkabılarımı
yok canım kendim yapmadım görümcem izmire gitmişti orda yaptırmış ayakkabımı da beraber almıştık zaten
sen ne renk aldın
gördüm canım gelinliğini resimlerinden çok zarif çok güzel
canlı çiçeği düşündüm de dış çekim falan olcağından solmasından korktum :)
inşallah çiçeğinde çok güzel olur gelinliğin çok güzeldi çünkü
benim gelinlik çok sade olduğu için biraz renklendirmek istedim bunlarla
valla sayılı günümüz kaldı artık :) balayına nereye gitceksiniz
valla canım biz antalyada yaşadığımız için biraz sorun oluyor balayı konusu :) sanırım Sahra Su Resort Spa Hotel | Fethiye Otelleri | Etatil.com buraya gidicez bi aksilik olmazsa daha bu sezon açılan bir yermiş.
ya gerçi orası öyle salona giderken alırsın çiçeğini kafanda soru işareti de kalmaz böylece
antalyada dış çekim için çok güzel mekanlar olup havada sıcak olunca stüdyoya girmeyelim dedik bakalım nasip son 37 artık :)
tabiki canım telleri ekledikten sonra resmi buraya koyarımikisi de çok güzeller güle güle kullan
gelin telli halini de ekler misin ben hep çiçeğimde tel isterdim de olmuş hali nasıl olurmuş görürüm ben de :)
cok gzel cnm bnmde gelinlik ayakkabım fuşyaydı çiçeğimde morlu fuşyalıydı (canlı çiçekti) hatta gelin arabamızda pembeydi:))
düğün sonlarına doğru topukluyla yorulunca converse gydim ben oynarken çok rahat oldu tavsiye ederm:)))))
yok canım kendim yapmadım görümcem izmire gitmişti orda yaptırmış ayakkabımı da beraber almıştık zaten
sen ne renk aldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?