Gelin Buketi

attım geri verdiler galiba evlenmek istemiyor :uhm: şimdi vitrinimi süslüyor

evlenmiycen niye tutuyorsun çiçeğimi bırak evlenecek biri tutsun

kızlar ben top şeklindeki çiçeklerden istemiyodum uzunlamasına olan buket istiyodum ama olmadı çünkü benim boyum kısa 1,60 valla çok kötü durdu kızlar uzun çiçeği tuttum dizime kadar indi çiçek oda boyumu iyice kısa gösterdi
sonra gelinlikçimle karar verdik top şiklende bi buket yaptırdı onu tutucam düğünde.en güzeli gelinlikçinin önerdiği ve yaptığı tabi gelinlikçinize güveniyorsanız... benimki çok güzel ilgilendi benimle ve çok uğraştı .

kızlar ben top şeklindeki çiçeklerden istemiyodum uzunlamasına olan buket istiyodum ama olmadı çünkü benim boyum kısa 1,60 valla çok kötü durdu kızlar uzun çiçeği tuttum dizime kadar indi çiçek oda boyumu iyice kısa gösterdi
sonra gelinlikçimle karar verdik top şiklende bi buket yaptırdı onu tutucam düğünde.en güzeli gelinlikçinin önerdiği ve yaptığı tabi gelinlikçinize güveniyorsanız... benimki çok güzel ilgilendi benimle ve çok uğraştı .

ne mutlu canım inşallah herşey istediğin gibi olur ALLAH yardımcın olsun

:teytey: ben buket falan istemiyorum hosuma gitmiyor..istedigim sadece 1 kirmizi gül...

beyazbuket9.jpg

2.resim lale değil mi onlar bayıldım..bende ondan istiyoruma.s.konuyu açan değerli arkadaşım düğün hediyesi oalrak duyurulur:hooray:a.s.

evet canım lale gercekten cok güzeller....nedemek canım arkadasım laleler sana feda olsun yeterkı sen mutlu ol....Şeniza.s.

valla ben sevdiğm bir çiçekçi abimden canlı çiçek yaptırdım onu düğün çıkışı bekar arkadaşlara fırlarttım...çok keyifliydi.gelinlikçinin hedyes olan çiçeğide evde saklıyorum sonuçta elimde bi çiçek hatıra kaldı...hemde çok pahalıya gelmedi.

Gelin çiçeği özellikle dikkat ettiğim ayrıntı

ben içinde yeşil yaprakları olan bir gelin buketi istiyorum ama canlı istemiyordum hatıra kalsın bana istiyordum. Bunu da gelinlikçim çözdü katologtan bir sürü yapay çiçek resmi gösterdi ki hepsi canlı gibi ve istediğim gibi yeşil yapraklarla süslenmiş ve uzun. Sadece düğün zamanı çiçekçide arajmanını yaptırıcaz arasına bikaç tane kırmızı gül istiyorum ve o çiçeğimi saklıcam :)

Selam...ikinci ve ücüncü model cok hos...ikincisi tabi biraz daha zopurtulu...ücüncü tam orta direk..! Acaba krem rengi/sampanya rengi/kirik beyaz gelinlige gidermi?? Benimki öylede o yüzden..!

X