Gebeliğe Hazırlık Gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Minkkalpp

"İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm."
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2018
553
630
18
Evet kızlar yaklasık 1 yıldır yapmadıgım hiç bişey kalmadı ama bu ay çok daha kararlı başladım herşeye soğan kürüne başladım 5 gündür içiyorum zamana uyamadım ama inanılmaz iltihap söküyor tadı iğrenc mi iğrenç ama işe yarıyor aynı zamanda angel secret (negatif ionlu ped) kullanıyorum adetimin üçüncü günü incir kürü ve Meryem ana otuna başlıycam inşallah hayırlısı ile güzel sonuclar olur

Can
Canım bende de iltihab var doktor tedavisi görmeyi düşünoyurum.ama hormon sonhçlarını bilmeden incir kürünü tavsiyye etmem.prolaktini yükseltiyor

Can

Canım bende de iltihab var doktor tedavisi görmeyi düşünoyurum.ama hormon sonhçlarını bilmeden incir kürünü tavsiyye etmem.prolaktini yükseltiyor
Hımm fsh yükseliyor bi etkisi olur mu acaba prolaktin normal benim Fsh sıkıntılı tavsiyeni dikkate alayım yinede onu eliyorum teşekkür ederim tatlım :))

Hımm fsh yükseliyor bi etkisi olur mu acaba prolaktin normal benim Fsh sıkıntılı tavsiyeni dikkate alayım yinede onu eliyorum teşekkür ederim tatlım :))
Bi şry diğil canım.soğan kürünü kaç gğn içdikden sonra iltihab sökğlmeye başladı canım.bende kullanmaya başladım

Bi şry diğil canım.soğan kürünü kaç gğn içdikden sonra iltihab sökğlmeye başladı canım.bende kullanmaya başladım
Canım benim 4. Günde sökülmeye başladı inanılmax bi söktürücü çok afedrrsn bildiğin adet olunca pıhtı gibi düşer ya kanımız aynı o şekilde iltihap geliyodu şimdi biraz daha azaldı

Canım benim 4. Günde sökülmeye başladı inanılmax bi söktürücü çok afedrrsn bildiğin adet olunca pıhtı gibi düşer ya kanımız aynı o şekilde iltihap geliyodu şimdi biraz daha azaldı
Ya ne güzelmiş.benimde çok var iltihab.doktor abuk subuk şeyler konuşdu.hiç sevmedim.geldim soğan suyu içmeye başladım.inşAllah ikimiz içinde iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…