• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Gelin Başı ve Makyajı

cnm bnlar snn resimlerin mi ?eğer öyleyse çok güzel çıkmışsınız allah nazardan saklasın :nazar::nazar:çok yakışıyorsunuz ve saç modeline de bayıldm.bn saha çok dağınık ve aksesuarlı modeller seviyorum.

evet canım a.s.. benim resimlerim cok teşekkür ederim saol.. bende dağınık seviyorum fakat nişan oldugu için önemsemedim kuaförüme bıraktım güzel yaptıgını bildiğim için. düğüne farklı modeller bakıp araştırıcam inşallah saol iyi dileklerin için a.s.

Kızlar bana sorarsanız açık bırakmayın saçınızı topuz yapın derim. O gün çok koşturmanız telaşınız heyecanınız oluyo ve çok terliyosunuz. Fotoğrafçıda sonra düğünde herkes öpüp sarılıyo. Açık saç iyi yapılsada kullanışlı olmuyo. En güzeli topuz yaptırmak onun bozulma ihtimali çok az... :icecream:

Son düzenleme:
unlulerın dugunlerde sac modelleri

demet_dugun_b1.jpg

thalia_wedding400400.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
bizim bu ünlülerin gelin baslari hic hosuma gitmiyor

evet benimde hiç hoşuma gitmiyor hepsi özensiz gibi :/ jasmene katılıyorum en güzeli topuz arkadaşlar

Ben lüle lüle uzun saçı çok beğeniyorum gelin başında canlı çiçeklerle...bide tabi ki vazgeçilmez büyük topuzlar ya parlak bi düz taç ya da yine canlı çiçekle....

Güzel bir gelin makyajının sırları:

* Çok parlak renkler yerine mat tonları kullanın. Yoksa resimlerde pırıl pırıl parlayabilirsiniz!

* Fondöteninizi boyun renginize uyan natürel tonlarda seçmelisiniz.

* Yuvarlak bir yüze sahipseniz allığı, elmacık kemiklerinin altından şakaklara doğru ve şakaklara sürerek daha ince gösterebilirsiniz. Köşeli bir yüzde ise allık, elmacık kemiklerinin üzerine ve çenenin alt-yan sınırına sürülmeli.

* Gözler yüzün en dikkat çekici bölgelerinden biridir. Göz makyajınızı yaparken açık renk farınızı göz kapağına sürdükten sonra, gölge yapacağınız renkte far ile göz kapağının bitiminden kaşa paralel çukurluğa hafifçe sürün.

* Kirpikler... Bakışlarınıza yoğunluk veren dolgun kirpikler için yapışkanlı ve son derece natürel duran takma kirpikler kullanabilirsiniz. Böylece çok daha etkileyici bakışlara sahip olabilirsiniz.

* Dudaklarınızı ön plana çıkarmak istiyorsanız rujunuzu uygun renkte bir dudak kalemi ile ortadan uçlara doğru dudaklarınızı çevreleyin. Dudaklarınız ince ise açık renk rujlar kullanarak dudağınızı daha dolgun gösterebilirsiniz. Aynı şekilde kalın dudaklar da koyu renkli rujla daha ince gösterilebilir. Gelinlerin ruj seçiminde dikkat etmesi gereken özellik ise kalıcılık. Uzmanlar düğün boyunca kalıcılığın sağlanması için rujun altına bir kat pudra sürülmesini tavsiye ediyor. Diğer bir ipucu ise dudaklarda gece boyu canlı bir görünüm için tam dudakların ortasına parlatıcı sürmeleri.

saç modellerine bayıldım,hepsi cok güzel,haziranda düğünüm var sac rengıne ve modelıne bı karar veremedım :çok üzgünüm:

ben nişanımda bu saç modelini yaptırmıştım herkes sacımı çok beyenmişti.:dance:

Dün kuaförde gördüm çok beğendim katalogtan çektim resmi :)

arkadaşlar benim düğünüm temmuz da şimdiden gelinliğim dikildi ama duvak konusunda gelinlikçim ile anlaşamıyoruz. gelinliğimin üst kısmı tamamen taş eteğinde de taşlar var ama çizgiler halinde ve askıları da taştan. ben uzun bir duvak ve tek katlı istiyordum ama gelinlikçim ısrarla iki katlı kısa duvak istiyor. hatta örnek bir duvak hazırlamış ve duvağın saça takılan kısmına gelinlikten çıkan taşlardan üçgen şeklinde bir yama yapmış. benim pek içime sinmiyor. zaten 163 cm boyundayım acaba uzun duvak daha mı kısa gösterir ?

Nişanım için saç modeli arıyorum kıyafetim straplez ve kırmızı salık saç istiyorum ama aynı zamanda şıkta olsun diyorum yardımcı olursanız sevinirim=)

arkadaşlar benim düğünüm temmuz da şimdiden gelinliğim dikildi ama duvak konusunda gelinlikçim ile anlaşamıyoruz. gelinliğimin üst kısmı tamamen taş eteğinde de taşlar var ama çizgiler halinde ve askıları da taştan. ben uzun bir duvak ve tek katlı istiyordum ama gelinlikçim ısrarla iki katlı kısa duvak istiyor. hatta örnek bir duvak hazırlamış ve duvağın saça takılan kısmına gelinlikten çıkan taşlardan üçgen şeklinde bir yama yapmış. benim pek içime sinmiyor. zaten 163 cm boyundayım acaba uzun duvak daha mı kısa gösterir ?

bence gelinlikçini dinle mutlaka bildikleri mutlaka bişey vardır. artı katılıorum uzun duvak kısa gösterir. yada merak ediosan denesin bi duvağı sana görmüş olursun.

Evet işte bu :)) Açık kalıp omuzdan dökülen kısmı bol bir örgü şeklinde de yapılabilir. Saçımda koyu renkli! Teşekkür ederim, sanırım buna karar verdim :)

uzun duvak kısamı gösterir cidden ben uzun göstereceğini düşünürdüm hep.Ben uzun duvaktan hoşlanıyorum.

Evet işte bu :)) Açık kalıp omuzdan dökülen kısmı bol bir örgü şeklinde de yapılabilir. Saçımda koyu renkli! Teşekkür ederim, sanırım buna karar verdim :)

Hatun cok seksi de ondan model guzelmis gibi duruyor. cirkin modellere bakin saclar iyi bile olsa guzel degilmis gibi geliyor. kendi tipinize gidecek modeller secmeniz gerek . ben de hala karar veremedim malesef :(

Back