Gelinbaşı ve Gelin Tacı Gelin Başı ve Kına Gecesi İçin Model Arıyorum

katikula

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
34.740
12.323
298
İstanbul
Bu çok hoşuma gitti aslında saçlarım ince telli olduğu için dalgalı topuz değişik ve güzel olur diye düşündüm ama önleri o şekilde olmıycak daha düz olacak şekilde tabi

GELİN BAŞI MODELİ 1 :

Buda olabilir , benim aldığım gelin tacınada çok benziyor kızın başındaki.Bu arada açtığım topiklerdende inceleyebilirsiniz düğün nikah kına için resimler paylaştım kıyafetim ayakabım ve saç tokam şeklinde ayrı aı topikler :)

GELİN BAŞI MODELİ 2 :

GELİN BAŞI MODELİ 3 :

Bunuda kına için düşündüm , elbiseme uyumu açısından. Elbisem tek askılı.Buda yandan bi model olduğu için hoş olabilir :)

KINA MODELİ 1 :

KINA MODELİ 2 :

KINA MODELİ 3 :

hayırlı olsun sımdıden ...kına modelı 1 ı begendım ben ..benımkınede cok benzıyor

bırde tavsıye benden..sacların yandan boyle hasmetlı gorunmesıne aldanmayın..o gun cekılen fotolarda guzel yuzler on planda

gelinligin nasil bilmiyorum ama 1. degisik gelinbasi

kinadaki modeller artik herkesde görülen saclar farkli sac modelleri olabilir yanilmiyorsan nisandada buna benzer model yaptirmistin

sağolun kızlar
bencede gelin saçı için 1 , kına için 3
daha araştırıcam tabi
kuaförümede bi ara gidip danışmam lazım
güzel modeller buldukça paylaşıcam

kına için sarışın bayan derim ama
düğün için bişey diyemicem
hem modelleri beğenmedim melaesef
hem de gelinliği önce seçmelisin daha sonra saça karar vermelisin
askılı mı olacak straplezmi yüzüne gidermi
yüzün uzun mu toplumu(ben biliyorum da sen değerlendir diye yazdım:))
saç yapın o modelleri kaldırır mı?
bunlara göre değerlendir
kuaförede modelleri götür güzelce ozaman karar verirsiniz

gelınlıgım hazır zaten.gelınlık hazır oldugu ıcın model arastırıyorum :)
zevk meselesı ıllakı baska alternatıf modellerde olabılır bulmak lazım
yuzum uzun
saclarım ınce tellı maalesef..

gelin başı model 1 kına başı model 1
ikiside 1 numara bence..

tşkler

BUNLARDA BENDEN OLSUn:)
sen daha gösterişli saçlar seviosun ama sayfaya bkana örnek olur

Aslıcım,senin eklediklerinin arasından en sonuncuyu beğendim...ben salık bişey düşündüğüm için o tarz bişey olabilir,ama sen şık bir topuz düşünüyorsun anladığım kadarıyla.Senin içinde birinci sıradaki hoş olabilir...

tşk edrm cnm onları aceleyle ekledm dha dusundugm bı kac model dha vr onlarıda pylasıcam gordgn zmn onlr ıcnde fıkr verrsen ck memnun olrm optm cnm

Gelin başı için her zaman sade modeller tercihimdir...
Bu çok güzel, düşün derim, saç gelinin tamamlayıcısı olmalı, asla önüne geçmeli yüzün...

[/url][/COLOR][/B]

kizlardan birisi benim ilkokul arkadasim..tesadufe bak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…