Gelinbaşı ve Gelin Tacı gelin başı modeli oylamaya açıldı!

ikinci arkadan güzel görünüyor ama düğün başladıktan sonra terliceksin ve sırtın açık olursa terleyince saçın bozulur ıslak bi görünüm alır.o yüzden 1.si daha kullanışlı olur.

bence birinci süper. bilgisayara kaydediyorum. ikincide zaten duvak problem olur gibi geldi bana.

1 ci kesinlikle süper.. ama sarı saçında etkisi olabilir. bence her iki modelin de provasını yaptır gelinliğe yakışması kadar yüzüne yakışmasıda önemli

gelinliğimiz aynıı:)) canım benim de kır düğünü olacak. saçlarım çikolata kahve. dalgalı dalgalı yaptırıp yarım toplatmayı düşünüyorum. ama taç mı taksam çiçek mi karar veremedim. ama bence sen yüzüne giden modeli yaptır tatlım bana topuz gitmiyor. yüzüm küçük çünkü. aynaya baktığında kendini nasıl güzel hissedeceksen o modeli yaptır derim ben.

bence de kir dugunune ciceklerden yapilmis tac cok guzel oluyor. Dalgali saca dedigin gibi cok guzel olacaktir

slmlar

ben ılk resımdekı modelı nısamında yaptırmıstım cok beyenı aldım rahat kullanıslı bı model tavsıye ederım

canım bencede birinci sıcakta duvakla birlikte topuz daha derli toplu durur diye düşünüyorum tabi benim fikrim karar senin şimdiden mutluluklar

Aslında yüz şekline bağlı ama 2.ciyi beğendim ben de.

Ben ikinci saçı beğendim ama rahatlık olsun deniyorsa bence şu saç modeli de hoş;

doğrusu ben ikisini de beğenmedim biraz sıradan gibiler tercihlerini biraz genişletsen.yine de bir tercih yapılırsa bence ikinci...umarım yıllar sonra iyi ki gelin başımı böyle tercih etmişim diye memnun memnun düğün fotoğraflarına bakarsın.tıpkı benim gibi...mutluluklar...

herkese yakışan model farklıdır... mesela ben gelinbaşında topuzu severim, ama yüz şeklime de topuzu hiç yakıştırmam... bence yüz şekline göre karar vermelisin...sana salık saç mı daha yakışıyor, yoksa topuz mu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…