Gelinbaşı ve Gelin Tacı gelin başı modeli oylamaya açıldı!

Ben ikinci resmi begemdim ama gelinliginin modelide cok onemli,onuda eklersen yada modelii tarif edersen daha cok yardim alirsin.Mutluluklar

ben gelinbaşında topuzu seviyorum benimki öleydi açık olan nişan saçı gibi sen bilirsin

birinciyi beğendim ama ikincinin arkadan görünüşü çok güzel duruyor

gelinliğine bence ikinci saç modeli çok güzel olur.. saçının uzunluğuna da bağlı biraz..

mutluluklar dilerim..

ilk modeli bende beğenmiş ve kuaförüme göstermiştim...
saç rengi modeli göstermiş cnm yani saçın koyu renkse ilk model pek bi işe yaramıyacak..

bence gelinde kesinlikle topuz taraftarıyım...çok şahane topuzlar var aslında takılıp kalma bu modellere...

Başka model ekleme imkanınız yok mu yoksa çeşitler arasından en beğendiğiniz model bunlar mı oldu? 1.model 2.ye göre daha iyi ama çok da güzel sayılmaz.

sagolun arkadaşlar yorumlarınız için evet o topuzdaki model renk sarı oldugu için çok güzel durmuş benim saçlarım çok açık bir renk degil karamel diger modeldede duvak biraz sıkıntı olcak karar veremiyorum

ikinci model guzel topuzu herkes yaptiriyor degisik olsa guzel olur

kır dügünü olcak kızlar böyle uçuşan bir saç daha güzel olur gibi geldi bana topuz yerine ama sanırım geneli gelin başı deyince topuzda karar kılıyo

2.modele bittim ama nişan yada kına için olur düğünde topuz daha ii oluyor bide bu modelin uçları açık bırakılsaydı ve yana atılsaydı süper olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…