Düğün gelin başı için kuaför seçimi...

Ben evlenirken bir kuaföre gittim. 20 TL ye prova 200 TL ye de gelinsaçımı yaptırdım. Gayet de iyiydi. Ne gerek var 500 TL ye yazık bence..

gelin başına hiç de ayrıcalık fazla bir özen fln gösterilmiyor o kadar para verilmesi gereksiz bence. 20 tl lik topuza en az 200 tl ki bizim burda 750 de duydum vermek gereksiz. zaten düğün yeterince masraflı.
benim 2 farklı yerde düğünüm olacak. kuaföre gelin olduğumu söylemeyi düşünmüyorum. yanımda kuaför olan kuzenimle kuaföre giderim sadece 2miz yine saçımı güzelce yaptırırım eve gelince de o duvağımı kuzenim takar diye düşünüyorum.

kayserinin 1 numaralı kuaförü Sude Saç ve Türban tasarımı dır. Kesinlikle memnun kalacağınız lüks ve kaliteli bir mekan. Saç boyamı yaptırdığım güvenilir bir mekan. Ayrıca gelin başı provasında kaliteyi anlıyorsunuz zaten. gelin başı,tesettür gelin başı ve porselen makyajı nda kullanılan kalite malzemeler ve verilen profosyenel hizmet ile şu anda en kaliteli mekan sudekuafördür.Her yerde de reklamları var...Facebook taki sayfasındaki yaptığı gelin saçları paylaşımları da zaten 1 numara olduğunu gösteriyor.Ben gelin başı mı burda yaptırdım.Herkese gönül rahatlığı ile öneririm.

nereye giderseniz gidin Uğurkan Libadiyeye gitmeyin
düğün sürecimde yaptıgım en büyük hata
paramı da helal etmiyorum
ben böyle özensizlik görmedim
özellikle makyaj
kadın bi kaşımı koyu boyamıs birini acık
makyaj uctu gitti
kendisi mi gelindi ben mi belli değil
nası havalardaydııı
helal etmiyorum paramı
Allahtan snra foto cekim yaptırdık da baska yere gittim
fotolar nedeniyle içimde kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…