- 9 Nisan 2009
- 2.892
- 101
- 363
- Konu Sahibi MATMAZEL87
-
emegine saglik
fakat cantali ayakkabi haric hic birini begenemedim :S
Babacığım bana çok sade platform ayakkabı ile sade bir babet yaptı onları giyecem.Gelinlik altına tokalı ayakkabıları pek yakıştırmıyorum.
dayıoglubaban ayakkabı mı yaptı nasıl yaaaaa ayakkabıcı mıbabanız?bende tokalı sevmiyorum ama ama ama degişiklik adına paylasıyoruz
Evet babam ayakkabı yaptı. Hatta sudan ucuzaDeri değildi çünkü.
Herşeyin sadesini sevdiğim için ayakkabıda da sade olsun istedim. Ben anlattım babam yaptı.
Bir yerde görmüştüm aayakkabının altına parlak taşlardan eşim ve benim adımızın baş harflerini yapıştırdım. ohh süper
bende beğendim modelleri zaten ben topuklu ayakkabı hiç sevmem hep babet yada spor ayakkabı giyerim emeğine sağlık güzel modeller
bende genelde spor giyerim ara sıra classığe kacarım ama boyum da uzun oldugu için babaet giyiyorum...
bu modeller nasıl resimler alıntı ama iki modelinde aynından bende var çok rahat ve ayaktada şık duruyor ama gelinlik ayakkabısı olarak basit olurmu bilemem tercih meselesi fikir olsun diye ekledim bana kocişim almışçok beğenmiş bende çok beğendim çokta severek giyiyorum
Eki Görüntüle 176728
Eki Görüntüle 176730
Damatla pek boy farkı olmayan ve rahat olmak isteyenler için hoş seçimler olabilir.
Ama ben normalde bile hiç babet giymedim gelinlik içinde tercih etmezdim.Acı çekeceğimi bile bile inadına topuklu ayakkabı.
Özellikle yellowkittynin eklediği babetleri beğendim.İkincisi ayrı bir güzeldi. =) Her ikinizde sağolun.
Benim de boyum uzun ama babet giymeyi düşünmüyorum ben. Çünkü daha ayağımı rahat ettiren bir babete rastlamadım şu fani dünyada . Herhalde yumurta topuklu bir ayakkabı giyerim. Zaten gelinliğin boyu da uzun. Pek görünmez diyorum. Bir de arkadaşım vardı, düğününde belli bir saatten sonra rahat tepinesilmek için beyaz converse giymişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?