Gelinlik Ayakkabısı gelin babet modelleri

MATMAZEL87

Kün fe yeküni
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
2.892
101
363

Eklentiler

• $img-thing.jpg
    15 KB · Görüntüleme: 1.844
  • $3eb1d_beyaz-kirmizi-yagmur-ayakkabi-orneyi.jpg
    59,7 KB · Görüntüleme: 837
  • $012017.jpg
    5,9 KB · Görüntüleme: 458
  • $imagesCAUKNUAI.jpg
    5,2 KB · Görüntüleme: 284
  • $th_21.jpg
    3,2 KB · Görüntüleme: 327
  • $th_2009-02-26_143235.jpg
    2,9 KB · Görüntüleme: 252
  • $th_PG_NKECLYPSE_LPKCLSY_PD.jpg
    5,2 KB · Görüntüleme: 262
Babacığım bana çok sade platform ayakkabı ile sade bir babet yaptı onları giyecem. Gelinlik altına tokalı ayakkabıları pek yakıştırmıyorum.

emegine saglik
fakat cantali ayakkabi haric hic birini begenemedim :S

herkesin zevki farklı bende babet düşünüyorum arayış içindeyim benim gibi olanlara faydalı olma adına ekledim

Babacığım bana çok sade platform ayakkabı ile sade bir babet yaptı onları giyecem. Gelinlik altına tokalı ayakkabıları pek yakıştırmıyorum.

dayıoglu baban ayakkabı mı yaptınasıl yaaaaaayakkabıcı mıbabanız?bende tokalı sevmiyorum ama ama ama degişiklik adına paylasıyoruz

dayıoglu baban ayakkabı mı yaptınasıl yaaaaaayakkabıcı mıbabanız?bende tokalı sevmiyorum ama ama ama degişiklik adına paylasıyoruz

Evet babam ayakkabı yaptı. Hatta sudan ucuza Deri değildi çünkü.
Herşeyin sadesini sevdiğim için ayakkabıda da sade olsun istedim. Ben anlattım babam yaptı.
Bir yerde görmüştüm aayakkabının altına parlak taşlardan eşim ve benim adımızın baş harflerini yapıştırdım. ohh süper

ayy ne güzel yaaaa her eve lazım öle baba

bende beğendim modelleri zaten ben topuklu ayakkabı hiç sevmem hep babet yada spor ayakkabı giyerim emeğine sağlık güzel modeller

bu modeller nasıl resimler alıntı ama iki modelinde aynından bende var çok rahat ve ayaktada şık duruyor ama gelinlik ayakkabısı olarak basit olurmu bilemem tercih meselesi fikir olsun diye ekledim bana kocişim almış çok beğenmiş bende çok beğendim çokta severek giyiyorum

Eklentiler

• $ENFES-KEMER-TOKA-SIK-BABETLER-BEYAZ-6-7-8__34947176_0.jpg
    18,9 KB · Görüntüleme: 322
Son düzenleme:
Damatla pek boy farkı olmayan ve rahat olmak isteyenler için hoş seçimler olabilir.
Ama ben normalde bile hiç babet giymedim gelinlik içinde tercih etmezdim.Acı çekeceğimi bile bile inadına topuklu ayakkabı.

Özellikle yellowkittynin eklediği babetleri beğendim.İkincisi ayrı bir güzeldi. =) Her ikinizde sağolun.

Son düzenleme:

benımde boyum uzun ö yüzden babet tercihim

çok güzel modeller, ben de bi gün evlenirsem babet tercih ederim, topuklu çok rahatsız..istediğim gibi bişey bulamazsam düz beyaz bi babet alıp topuklulardaki tüllü tüylü fiyonklu tokalarından takarım ..
ayrıca şu model pek şirin

Benim de boyum uzun ama babet giymeyi düşünmüyorum ben. Çünkü daha ayağımı rahat ettiren bir babete rastlamadım şu fani dünyada . Herhalde yumurta topuklu bir ayakkabı giyerim. Zaten gelinliğin boyu da uzun. Pek görünmez diyorum. Bir de arkadaşım vardı, düğününde belli bir saatten sonra rahat tepinesilmek için beyaz converse giymişti.

:83:
babet hakkatende rahat olmuyo yaaa

kızlar ya bende babet giymek istiyorum ama insanlardan utanıyorum biliyosun malum dileri susmaz hiç bizaman aa şuna bak gelinlik altına babet giymiş derlermi yaaaboyzu uzunda ondan galiba diye fısıldaşmaar çok sinir bozucu oluyomu

babetler çok güzelmiş günlük yaşantımda giyerim ama nikahımda topuklu tercih etmiştim. Şimdi olsa nikahım yine topuklu tercih ederim gelinliğin altına topuklunun daha çok yakıştığını düşünüyorum.

boyu 175 olanlar gonul rahatlıgıyla gıyerler,ya benım gııb 165 se ne olcak tabısı oldukca platform topuklu olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…