Düğün Gelin Ayakkabisinin altına isim yazma adeti

• Konu Sahibi Konu Sahibi S&S
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende yazıcam:) ben basta kuzenimin adınıı ...... begenemedi bi türlü.... arkadaşlar bende yazıcam yerine yazıcak kişilerin adlarını yazsak daha güzel olmazmı ?

bende bekar arkadaşlarımın isimlerini yazıcam
ahhhh ahhh o günler bi gelse.......

Benim İzmir'deki düğünüm kır düğünü idi.Çimlerin üstünde gezmekten yazdığım tüm isimler silinmişti.Bakalım şimdiden bir hareketlilik başladı.Evlenen evlenene...:mymeka:

evet adettendir evlenmemiş genç kızların ismi yazılır, benim iki ayakkabımın da altı dolmuştu isimlerle, hepside silindi bi sene oldu ama daha evlenen falan yok ortada uğursuz muyum neyim :roflol:

Sanırım bu adet her yerde var..
ßen daha nişanlıyım ama arkadaslarım nişan ayakkabıma ßile yazmıslardı isimlerini ama hala tık yok :roflol::roflol:

evet adettendir evlenmemiş genç kızların ismi yazılır, benim iki ayakkabımın da altı dolmuştu isimlerle, hepside silindi bi sene oldu ama daha evlenen falan yok ortada uğursuz muyum neyim :roflol:

bu mesajın ardından 6 ay geçti
ve ayakkabımın altına ismi yazılan bir çok arkadaşım şu an ya evli ya nişanlı
uğursuz sanmıştım kendimi ama değilmişim meğer :lepi:

bende yazdım silinenler evlendi de en sona yazdıklarım hala bekar ve hala ayakkabıda dururlar kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…