Ben babet giydim gelinligin altinda gozukmuyordu. Fotograf cekimi icin topuklu giymistim sadeceKızlar merhaba gelin ayakkabısı bakıyorum ama ben yüksek topuk platform ayakta beni rahatsız edecek ayakkabılar giymek istemiyorum siz bu tarz bi ayakkabı giydiniz mi öneriniz var mı model marka olarak ?
Boyunuz kaç?Ben babet giydim gelinligin altinda gozukmuyordu. Fotograf cekimi icin topuklu giymistim sadece
Babet hiç aklımda yoktu aslında daha rahat olabilir. Boyunuz kaç?Ben ilk başta topuklu giymiştim ilerleyen saatlerde babet giydimben evlenirken lutvelizade de gelin koleksiyonu vardı oradan almıştım. Bilmiyorum hala var mıdır.
173Babet hiç aklımda yoktu aslında daha rahat olabilir. Boyunuz kaç?
1.71 niye kiBoyunuz kaç?
kız nıyekı sorabılır boy sıkıntınız yokta kızlar uzun göstermek ıcın topuklu ister1.71 niye ki
Yok ben alakayi kuramadim gelin o ya onun boyu onemli neden sordu anlamadım. Ben gelin degilim ya neticede ?kız nıyekı sorabılır boy sıkıntınız yokta kızlar uzun göstermek ıcın topuklu ister
Çok güzel duruyor çok beğendim. Aslında kafamdaki modele çok benziyor çok teşekkür ederimmEki Görüntüle 3439149
Ben böyle bir ayakkabı tercih etmiştim çok severek giyindim, yüksek topukla rahat edeceğimi düşünmediğim için bu topuk boyunu seçtim. Trendyoldan almıştım ben.
ben deBen düğünün ilk yarım saatinden sonra spor ayakkabilarimi çektim ayağıma ve keşke en başından itibaren giyseydim dedim
Ben topuklu gitmedim alttan 13 cm dokgusu Olan spor ayakkabı giydim zaten ayakkabu hic görünmedi çok rahattımKızlar merhaba gelin ayakkabısı bakıyorum ama ben yüksek topuk platform ayakta beni rahatsız edecek ayakkabılar giymek istemiyorum siz bu tarz bi ayakkabı giydiniz mi öneriniz var mı model marka olarak ?