• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı Gelin ayakkabısı bu olmaz mı?

elenaferrante

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2013
6.584
10.892
198
Hanımlar,

ben gelinliğin altına beyaz topuklu ayakkabı almak istemiyorum. Bana çok kullanışsız geliyor, düğünden başka bir zamanda herhangi bir kıyafetimin altına uydurup da giyemem beyaz topuklu ayakkabıyı. Onun yerine tam olarak bunlar olmasa da bunlar gibi bir ayakkabı olmaz mı ki?

$207395_140215519385603_110696205670868_269691_6914826_n.jpg

Hanımlar,

ben gelinliğin altına beyaz topuklu ayakkabı almak istemiyorum. Bana çok kullanışsız geliyor, düğünden başka bir zamanda herhangi bir kıyafetimin altına uydurup da giyemem beyaz topuklu ayakkabıyı. Onun yerine tam olarak bunlar olmasa da bunlar gibi bir ayakkabı olmaz mı ki?

Eki Görüntüle 861928

ortada ki çok güzell cnm bende çok kırmızı giymek istemiştim ama giyemedim :(

bence olur bunlarddan birini giy.

Hanımlar,

Eki Görüntüle 861928

kuzenım nıkahında kırmızı gıymıstı cok tasvıp etmedım acıkcası. Ayrıca haklısın ne yazıkkı beyaz ayakkabı bır daha kombın yapılamıyor bu yuzden ucuk tonlarda ayakkabı gıyılebılır dusuncesındeyım :)

Google'a yazıp görsellerde aratınca hemen karşıma çıkan güzel beğendiğim modeller bunlar. Acaba bunlar olmaz mı? Dediğim gibi gelinlik dışında da ayakkabımı bir şeyle kombinleyebilmeliyim.

$5c513e42e3a4515ac8fb5f1288db1b4c.jpg

$2013-gelin-ayakkabısı-modelleri-36.jpg

$1352372585-99338600.jpg

$arka-kısmı-taşlı-ve-fiyonklu-gelin-ayakkabısı1.jpg

Hanımlar,

Eki Görüntüle 861928

Ben de almadım öyle beyaz süslü ayakkabılardan.

Pudra pembesi, platform topuk bir ayakkabı aldım, iyi ki de öyle yapmışım. Sonrasında da kullandım. Gelin buketim de pembeydi, gayet güzel oldu.

Hanımlar,

Eki Görüntüle 861928
Artik gelin ayakabisi beyaz olacak diye bi düşünce kalmadi

Gelinligim süslü olmasaydi sade bi model olsaydi ben de kirmizi pembe beyaz renklerde gelin çiçegi yaptirip yine mercan kirmizi bi ayakkabi giyecektim
Profesyonel dügün fotografçilarinin albümlerinde artik hep öyle kombinler var
Bu ayakkabilar da çok güzel bence bi sorun yok
Gerçekten bembeyaz ayakkabiyi sonra pek giyemeyebilirsin
Ama bunlar giyilir çok da şik olur:46:
Pembe olanini pembe beyaz güllü bi çiçekle kombinlerdim ben olsam :34:

Hanımlar,

Eki Görüntüle 861928

bu ayakkabıların markası nedir bilen var mı acba ? turkuazını almam lazımmmmmmmm :52::52::52: lütfen yardımm edin bana aa bayıldımmmm :16::16:

Google'a yazıp görsellerde aratınca hemen karşıma çıkan güzel beğendiğim modeller bunlar. Acaba bunlar olmaz mı? Dediğim gibi gelinlik dışında da ayakkabımı bir şeyle kombinleyebilmeliyim.

Eki Görüntüle 863731

Eki Görüntüle 863732

Eki Görüntüle 863733

Eki Görüntüle 863734

bence bu ayakkabılar çok güzelmiş ilk sayfadaki renkli ayakkabılarda çok güzel bence illa beyaz olmak zorunda değil :34::16:

bizim nişanlımla boylarımız aynı ondan topuklu bakamıyorum maaleef ya az topuklu ya da babet bakmayı düşünüyorum gerçi daha gelinliğim bile yok piyasada ama :1: oda olur inşallah hayırlısıyla ya :16:

bence bu ayakkabılar çok güzelmiş en alttaki ve onun bi üstündeki ayrıca hoşuma gitti :34: ilk sayfadaki renkli ayakkabılarda çok güzel bence illa beyaz olmak zorunda değil :34::16:

bizim nişanlımla boylarımız aynı ondan topuklu bakamıyorum maaleef ya az topuklu ya da babet bakmayı düşünüyorum gerçi daha gelinliğim bile yok piyasada ama :1: oda olur inşallah hayırlısıyla ya :16:

bence bu ayakkabılar çok güzelmiş en alttaki ve onun bi üstündeki ayrıca hoşuma gitti :34: ilk sayfadaki renkli ayakkabılarda çok güzel bence illa beyaz olmak zorunda değil :34::16:

Gene babetler her zaman kullanışlı olur. Ben beyaz topuklu ayakkabı alırsam o süslü püslü dantelli tüllü taşlı falan sonra nerede giyeceğim :)

benim ayakkabım mordu :))

Fotoğrafını göstermem mümkün mü acaba? Biz acemilere de fikir olsa biraz. :)

Kızlar bence "sonra da kullanayım" diye kendinize dert etmeyin. Milyon tane ayakkabımız var zaten, gelin ayakkabısını da tekrar giymeyiverelim yani ne olur? :9: Beğeniyorsanız beyaz da alın, taşlı da alın, dantelli de alın :16:

çok güzel canım seçtiğin ayakkabılar...bence de bi arkadaş uçuk tonlar demiş, bende öyle düşünüyorum beyaz ayakkabıyı alıcan durup duracak öyle...renge çalan ayakkabılardan almak en mantıklısı, ben nişanımda kullandığım el çiçeğim beyaz...ama ayakkabımı da renkli istediğim için (örnek gök mavisi, pudra pembesi gibi )çiçeğimi de kurdalesini vs renklendireceğim...50 lira vermişti nişanlım çiçeğe.haa canlı çiçek te ayrı hoş duruyor ama benim içime sinsin de önemi yok canlı cansız :) :16:

sanırım düğününde siyah topuklu ayakkabı giyen sadece benim :27:

napim çok hoşuma gitmişti:27:

Son düzenleme:
Back