- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
- Konu Sahibi elenaferrante
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hanımlar,
ben gelinliğin altına beyaz topuklu ayakkabı almak istemiyorum. Bana çok kullanışsız geliyor, düğünden başka bir zamanda herhangi bir kıyafetimin altına uydurup da giyemem beyaz topuklu ayakkabıyı. Onun yerine tam olarak bunlar olmasa da bunlar gibi bir ayakkabı olmaz mı ki?
Eki Görüntüle 861928
Hanımlar,
ben gelinliğin altına beyaz topuklu ayakkabı almak istemiyorum. Bana çok kullanışsız geliyor, düğünden başka bir zamanda herhangi bir kıyafetimin altına uydurup da giyemem beyaz topuklu ayakkabıyı. Onun yerine tam olarak bunlar olmasa da bunlar gibi bir ayakkabı olmaz mı ki?
Eki Görüntüle 861928
Hanımlar,
Eki Görüntüle 861928
Artik gelin ayakabisi beyaz olacak diye bi düşünce kalmadiHanımlar,
Eki Görüntüle 861928
Hanımlar,
Eki Görüntüle 861928
bu ayakkabıların markası nedir bilen var mı acba ? turkuazını almam lazımmmmmmmm lütfen yardımm edin bana aa bayıldımmmm
Google'a yazıp görsellerde aratınca hemen karşıma çıkan güzel beğendiğim modeller bunlar. Acaba bunlar olmaz mı? Dediğim gibi gelinlik dışında da ayakkabımı bir şeyle kombinleyebilmeliyim.
Eki Görüntüle 863731
Eki Görüntüle 863732
Eki Görüntüle 863733
Eki Görüntüle 863734
bence bu ayakkabılar çok güzelmiş en alttaki ve onun bi üstündeki ayrıca hoşuma gitti ilk sayfadaki renkli ayakkabılarda çok güzel bence illa beyaz olmak zorunda değil
bizim nişanlımla boylarımız aynı ondan topuklu bakamıyorum maaleef ya az topuklu ya da babet bakmayı düşünüyorum gerçi daha gelinliğim bile yok piyasada ama oda olur inşallah hayırlısıyla ya
benim ayakkabım mordu :))
Fotoğrafını göstermem mümkün mü acaba? Biz acemilere de fikir olsa biraz. :)