Düğün Gelin arabası ....

34bilgen84

Guru
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2008
671
97
40
slm arkadaşlar gelin arabaları düğünlerin olmazsa olmazlarındandır gelin arabanızda ne yazıyordu 5 ay sonra düğünüm var ama klişe olmuş bişi değilde daha özel bişi yazdırmak istiyorumm sizde yardımcı olup fikir verin sizlerde ne yazıldı yada siz ne yazdırmak istiyorsunuz CADIARZU

kimsenin gelin arabasında bişi yazmadımı yaa hani şu klasikleşmiş EVLENıYORUZ & MUTLUYUZ gibi olan yazılardan bahsediyorumm

ben ikisinide beğendim ama evin tek kızı bana uymadı pek valla benim nişanlım öyle pek ince düşünmez ben dürtücem yine o yüzden fikir alışverişi yapmak istedim sizlerle nişanımda klasik nişanlanıyoruz & mutluyuz yazısı vardıbenneyaptımki

walla canım yalnız hissetme kendini bütün erkekler aynıı. senin gibi herşeyi ben düşünüyorum :umursamaz:

valla eskiden dertleniyodum niye benim düşündüğüm gibi ince ve hassas düşünmüyo diye ama baktım öyle yaptıkça mutsuz oluyorum artık takmamaya karar verdim napıyım yuvayı dişi kuş yapıyomuş nede olsa o yüzden hep bilmişlik yapan benim:jeyyar:

valla bizim evin bilmişi de ben olacağım gibi lülülülülülü.ben de o yazıya bayıldım ama benım meslegım geregı klasık harf yazdırmayacağım ısımlerımızı arapça yazdırmayı düşünüyorm zaten harf tahmını yapıyor herkes işleri biraz daha zorlaşsın bakalım zemuszemus

bakın kızlar nette bi kaç tane değişik yazılar buldum bakalım hoşunuza giden olucakmı bazılarıda esprili olmuş :smiley-cool:

-ön plaka: o evleniyo
arka plaka: kızlar ben hala boşumlülülülülülü
-öp plaka: parayı bastım
arka plaka : hatunu aldım:lepi:
-ön plaka: bu pahalılıkta evleniyoruz
arka plaka: deli miyiz neyizkafamçokkarıştı
-ön plaka : arabada 5
arka plaka : evde 15:roflol:
-ön plaka: 1 ay
arka plaka: rahatsız etmeyin.:hooray:
-ön : takılar
arka : sağolsun.:smiley-cool:
-ön plaka:uzun zaman bekledik
arka plaka:kan bir yere toplandi!-tatlicadiarzu-
-ön : rahat
arka : battıkötükedihüso
-ön: deli gibi sevdim
arka: manyak gibi evlendim
tabiki geline sadece arabanın önü gösterilmelidir.:eek:klava:
-ön: elveda
arka: elizabet:a015:

okurken komik oluyo ama kesinlikle hiç birini arabamızda istemem doğrusu :umursamaz:

dedim nişanlıma elveda elizabet yazdıralım diye yuhh dedi sen beni ele güne maskaramı edicenalsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile3

nişanlımda "güzeller içinden bir seni seçtim , kalbimi sana ben sana verdim" yazdırcakmış.. heee değdim sığdırabilirsen yaz :roflol:

X