• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin Arabaniz

bizim gelin arabamız çok güzeldi düğün günü gördüm süpriz oldu :asigim:
eşimin çok yakın arkadası ile eşi oturdular ,arkada biz ve yeğenim le arkadas oturdu aynen çocuklar da gelinlik damatlıktı :asigim:
bizim yeğende pek bilmişti Allahtan 6 yaşında az uğrasmadı benimle :asigim:
duvağımı tuttu filan
biz eleele olduğumuz zamanda yeğenim de arkadasının elini tutuyordu
arabada tv vardı 3 tane oturan tv izleyebiliyordu..müzik dinledik tv den
ah o günler ahhsenağlama

off ya yine evlenmek istiyom benn
:delphin:

pa270469pj4.jpg

BU DA BENİMKİYDİ :lepi:

biz hiç süsletmedik, ben nefret ederim öyle tüller çiçekler falan, arabalara aşık olduğum için, onun çizgilerini, aerodinamiğini bozmaya hiç gerek yok bence..
benim limuzinim mercedesti, babam kiraladı..
çok memnun kaldık ben sürekli sun rooftaydım :)

selam benim düğünüm de salon selayda olmuştu, gelin arabam beyaz bir limuzindi...
senin de hayallerine kavuşmana sevindim, salon selay pastası hariç harika ve sözünü tutan bir salon..
ama küçük bir hatırlatma mahallenin çocukları inanılmaz bir kalabalık halinde salonun önünde bekliyor olacaklar sizi; üstü açık arabayla güvenliğinize dikkat edin size sıkıntı vermesinler :))

Canım merhaba, mutluluklar dilerim sana da a.s. :nazar:

Salon Selay'ı her yönüyle çok çok beğendik. Herkese tavsiye eeceğim ama pastasından yiyemedik eşimle ben. Hiç oturmadık masamıza çünkün sırnaşık şey Salon Selay' ın önüne arabamızla geldiğimizle kalabalıktı ama bizim düğünümüze gelenler ve Salonun görevlileri falan vardı. Arabamıza kimse yanaşmadı hiç. Ama o sokakta bizden önceki Cumartesi günü kavga olmuş. Sokak serserileri ile düğüne davteli birkaç kişi arsında kavga çıkmış. Düğüne davetliler içki içmiş dışarda (azmışlar onlarda sanırım) ve sokak serserileriyle dalaşmışlar. Hatta gelin falan ağlamış. Sonra öğrendim ki o ağlayan gelinde anneannemin sokağında oturan, küçükken beraber seksek oynadığımız çocukluk arkadaşımmış.

Bi de Harun Bey hep ilgilendi, çok kibardı, iyiler bayaa ya.

Ben hiç sevmem çok sülü gelin arabalarını.

Biz aşkımla kırmızı üstü açık bir araba istiyoruz. ve önünde de sadece bir demet çiçek. :)

Ben hiç sevmem çok sülü gelin arabalarını.

Biz aşkımla kırmızı üstü açık bir araba istiyoruz. ve önünde de sadece bir demet çiçek. :)

Bizimde gelin arabamız aynen dediğin gibiydi. İstemedim ben çok süslü bir gelin arabası. Hayalimde de hep üstü açık, eski model, pembe bir gelin arabası vardı, çok şükür oldu :dance:

Son düzenleme:
Ben hep vosvos hayal ettim
Sarı olsun etrafında duvak gibi tüller sallansın :)

00393777mi8.th.jpg
[/IMG]

Oleyyy oldu yükledim bende vosvos delisiyim bundan istiyorum:))))

Son düzenleme:
picture.php

bizim gelin arabamızda sadeydi eşimin iş yeri vermişti siyah bi jeep honda :)
arka tarafında baş harfler yerine ismimizin yazması çok hoşuma gitmişti Şeniz

Back