Benim hayalim vardı iki tane. Birincisi gelin arabamızın üstü açık, eski model, pembe olması ve önüne küçük gelin bebek koymak. Diğeri de düğünümde dansöz oynatmak a.s Salon Selay' da düğünümüz olacak ve orası Paşa Galeri ile anlaşmalıymış (indirim yapıyorlar). Biz de arabamızı kiraladık. Yüce Allah' a şükürler olsun ki istediğim arabadan :teytey: :dance: Ama önüne gelin bebek koymaktan vazgeçtim sanırım. Ama dansöz olmayacak maalesef. Bayaa masraf çıkıyor ordan burdan, olmuyo... Buna da şükür...
Biz bu reklamda kullanılan gelin arabasını kiraladık...
http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&VideoID=24454440
İlgilenen olursa İstanbul Paşa Galeride birçok model de var yerimseniben
Benim hayalim vardı iki tane. Birincisi gelin arabamızın üstü açık, eski model, pembe olması ve önüne küçük gelin bebek koymak. Diğeri de düğünümde dansöz oynatmak a.s Salon Selay' da düğünümüz olacak ve orası Paşa Galeri ile anlaşmalıymış (indirim yapıyorlar). Biz de arabamızı kiraladık. Yüce Allah' a şükürler olsun ki istediğim arabadan :teytey: :dance: Ama önüne gelin bebek koymaktan vazgeçtim sanırım. Ama dansöz olmayacak maalesef. Bayaa masraf çıkıyor ordan burdan, olmuyo... Buna da şükür...
Biz bu reklamda kullanılan gelin arabasını kiraladık...
http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&VideoID=24454440
İlgilenen olursa İstanbul Paşa Galeride birçok model de var yerimseniben
ben araç satışta çalıştığım için o zaman çalıştığım firmadan almıştık biz arabayı..daha doğrusu onlar ısrar edip vermişlerdi..
ben sadece jeep demiştim.eşimin halasının da land rower ı var.onu alacaktık.şirket ısrar edince santa fe ler yeni çıkmıştı yeni kasası.onu yapmıştık..eski kasa olsaydı yani yenisi çıkmasaydı ben zaten beğenmediğim için eski kasayı yapmıycaktım..
sadece saten bir şerit ve ortasında da sade bir çiçek vardı..
arkasına da sprey boyayla başharflerimöizi yazdırmıştık..
çok güzeldi beee:asigim:
ne ekmek elden su gölden insanısın la sen
beni araba tutar, ben at istiyorum hihoyyyt
bi kaç da gelin ati koysanız şuraya pek hayra girceniz kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?