• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin Arabalari Icin İlginc Yazilar :)

geçen gün bi gelin arabasının arka camında görmüştüm DÜNYADA BİTANEYDİ ONUDA BEN ALDIM SÜPERDİ BENCE

ben yazdıramam bu komik şeyleri, erkek egosuna hitap ediyor çoğu, kavga çıkarırım :jeyyar:

Bizim arabaya da öne ;BİTANEYDİ
arkaya da ; BEN ALDIM yazdırmıştıkopuyorumnanaktan

evlenmiyoruz
evlendiriliyoruz
güzelmiş
ama kendi düğünümde bunun yazmasını istemezdim

dünyada tek melek vardı onuda ben aldım yazıyodu arkadaşımda çok beğenilmişti boshayallersmile

bakalım benim kuzucum ne yazdıracak boshayallersmile

Ayy yaa böyle bir şey yazdırsa nişanlım kesin hır çıkar :D Bakalım görelim ne yazdıracak (:

Kıskananlar çatlasın görmüştüm bennn mahallede 4 tur atmışlardı artık imamıdır nedir bilemem ama oda güzeldi :dance::dance:

Dünya O'ydu, O da benim oldu süppperrrmişşş.... Ama nerdeee benim nişanlımda böyle romantik sözler... Kesin düğün zamanı evlendik mutluyuz felan yazdırır... Şimdi sorsam zaten gelin arabasına ne yazdıracaksın diye ne yazdırılır ki der... :(((

916f4a18.jpg

578b1140.jpg

canım kocacım, beni üzmemiş yazdırmıştı. herkes çok beğenmişti.
ve bu fikri burdan almıştım, yazan arkadaşa çok çok çok teşekkür ediyorum :lepi:

biz JUST MARRİED yzdırdık :teytey:

dünya oydu oda benim oldu'yu herkes beğenmiş ama bana pek romantik gelmiyor klasik sanki

Son düzenleme:
Back