Düğün gelin anı defteri alan varmı..?

leom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2008
14
0
37
arkadaşlar gelin anı defteri alan varmı nerden ve ne kadara aldınız?

benim vardı üzerinde davetiyemizdeki fotomuz ve nikah sekerimizdeki çiçekler vardı özel yaptırmıstık 80 tl

ben böyle bişey yaptırmayı düşünüyorum gittiğim bir düğünde görmüştüm ben de çok şaşırmıştım ama güzel bişey hatıra olarak :icecream:

hoş bir anı olarak kalabilir hatta ben kendim bile hazırlayabilirim :)

bende istiyorum ya almayı ama zor bulunan birşey ankara da bir tane yerde gördüm şimdiye dek.araştırmaya devam ediyoruzz

64.jpg

bu da benım hazırladıgımın aynısı arkadasım için kendimin kii daha büyük olacak ve de kalem kocaman tüylü .))

64.jpg

bu da benım hazırladıgımın aynııs ı...ama benım kı dah büyük ve süsülü olacak :)

ben almayı düşünmüyoum gereksiz buluyorum .

diyelim ki böle birşey yaptım nasıl yazıcaklar bu deftere ?? onu düşünüyorum en çok

bence yazılmaya kına gecesinden başlanabilir bütün kızlar bizde olacak ne de olsa herkes bir iki satır yazsa ne kadar güzel bir hatıra kalır :)

bende istiyorummmm resimdeki çok güzel kendim hazırlamak istiyorum. peki düğün salonunda nereye koyulacak kızlar??:uhm:

düğün salonunda yakın bir arkadaşın elden ele dolaşmasını sağlayabilirrr

BEN KENDI NIKAHIMDA YAPTIM PASAJ.COM ADLI INTERNET SITESINDEN SATIN ALABILIRSINIZ.BEN 5O TLYE ALMIŞSTIM 3O TLYE OLANLARDA VAR TABIKI MODELE GORE DEĞıŞıYOR. KALEMı ıLE BıRLıKTE SATILIYO BENCE GUZEL BıR ANI. NIKAHA BAŞLAMADAN ÖNCE YAKIN ARKADASIM OTURANLARI TEK TEK DOLASIP VERDI BU DEFTERı BOYLELIKLE GUZEL DıLEKLERıNı ANIYA CEVıRMıŞ OLDUK BENCE GUZEL BıR ŞEY YAPIN KIZLAR

BUDA BENIM ANI DEFTERıM
26189105289132831759100.jpg

benım begendım de bununn aynısı ama tulu var tek farkı:)
kendisi ypan arkadslar nasıl yapıyorlar azıcık bılgı verebılırmııı::):) kendı emegım olsa daha bi hoş olur sanki:):)

Bacılar naptınız siz yaaaaww delikafadulden 30 50 80 tl haa?defter yaa alt tarafı ticaretin resmen gözünü çıkarmışlar...Neyse mutlu olundaa.s. ben öyle bişi düşünmüyorum şayet düşünsemde illa gelin anı defteri adı altında olmaz sanırım..Daha cüzi ücretlerde defterlerde vardır :sm_confused: zaten kelimenin başında gelin geçiyosa 10 kat fiyat biçiyolar,toz pembe hayallerimizi 10 kat fiyatla satıyolar :mymeka:

benim de var,düğündeyken masanın üstündeydi,birçok eş dost yazmış çok güzel bişey,üstünde de resmimiz basılı...

benım begendım de bununn aynısı ama tulu var tek farkı:)
kendisi ypan arkadslar nasıl yapıyorlar azıcık bılgı verebılırmııı::):) kendı emegım olsa daha bi hoş olur sanki:):)

canım satılan sert kapaklı defterlrden al üzerine kndi fotonzu fln yapıştırırsın güzel olur illa tüy tül olmasın diyorsan benimkinde nikah sekerimizin çiçekleri ve ortasında davetiyemiz vardı

X