Gelinbaşı ve Gelin Tacı Gelin alın takısı

bijuterideki kız çok biliyor ne alakası var. bence gayet hoş vallahi bulursan bana da haber ver canım. bende arıyorum.ayrıca pek kimsenin yaptığı birşey de değil.

canım 3 kıyafet giydim ilk sırmalı olan 9 yıl olucak 600 tl ye almıştım benim düğünde gıysın diye kuzenime almaya gittik 2500 olmuş fiyatı diğer 2 kıyafetim uygundu...

250tl kına yakılırken giydiğim

mavi olan 80 tl

kına yakılırken giymiş olduğum istanbuldna aldık

diğer ıkısı ulustan:)

Teşekkürler canım. Mavi olanı merak etmiştim zaten :) Diğerleri çok pahalı yaw:)

böyle günlerde demode olmasından çok istediklerin ve fiziğin gibi konular daha önemli bence.kendini nasıl mutlu ve rahat hissedeceksen öyle hazırlan.yoksa bir ömür boyu içinde kalır

bende istiyorum alnımda böle bişey olsun ama nerden bulcam bilmiyorum..bi karanfile gitsem bulurum belki.ankaradayım bende..alırsan yazıver şekerim e mi

Cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar.

Tamam günpırıltısı bulursam söylerim. Tunalıda bi bijutericide vardı ama. Bi bak istersen.

BU arada şu kenarları dantelli olan duvaktan kullancam (rahibeydi sanırım) o yüzden alın takısndan vazgeçebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…