Gelinbaşı ve Gelin Tacı Gelin alın takısı

hayda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2011
408
14
118
Ankara
Kızlar şu alna takılan takıların sizce modası geçti mi?

Son düzenleme:
Kızlar buraya da bakın:) Geçen bijuterideki kız demode oldu dedide:)

bijuterideki kız çok biliyor ne alakası var. bence gayet hoş vallahi bulursan bana da haber ver canım. bende arıyorum.ayrıca pek kimsenin yaptığı birşey de değil.

bijuterideki kız çok biliyor ne alakası var. bence gayet hoş vallahi bulursan bana da haber ver canım. bende arıyorum.ayrıca pek kimsenin yaptığı birşey de değil.

Tunalı hilmi caddesindeki bijutericiye sordum, 2 tane model gösterdi, yeni modeller gelir mi dedim, hani sezon yaklaşıyor, dediki artık gelmez çünkü bunların modası kalktı dedi:)

Çok hoşuma gidiyor benimde yaa ve farklı bir hava katıyor gelinliğe

Koyun gibi suruye takilip moda diye sacma sapan seyler takip takistirmaktansa gercekten guzel yakisan seyleri kullanmak gerekir.
Ayrica eski modada olan seyler bir gun yine IN olacak.
Bu yuzden neyde hevesin varsa hepsini yapmani siddetle tavsiye ederim.
Insan hayatinda en fazla kac defa evlenirki?? Tadini cikar tatlim.
O bujiteride yok belki ama baskasinda vardir kesin :)

:) Kesinlikle katılıyorum sana canım. Ve ben fazla görmedim bunu takanı. Kim kardashianın taktığı çok güzel buna benzer bulmaya çalışıyorum, o kızın gösterdikleri çok sadeydi zincir gibi

Bence sen iyice bir arastir belki blogu olan arkadaslar yapiyodur veya onlarada yaptirabilirsin.
Ayrica Kimin dugunu cok eski bile degil. O kiz abartmis sadece yaa..
Sen o ozel mutlu gununun tadini doya doya cikar.
Sanki bidahami gelicez bu dunyaya

Düğünde oynarken felan rahatsız eder mi acaba? Düşecek felan diye panik olursam hiç rahat edemem:)

Bilemicem tatlim ama o ihtimal var.
Bence rahat cikartabilecegin biseyde takabilirsin.
Istemediginde s.kildigindede bir taç tak.
Resimlerdede 2 sekilde cikarsin.
Ben olsam oyle birsey yapardim sanirim..

..................................................

Son düzenleme:

tatlım bence modası filan gecmedi...

lakin kına gecesinde kullanmak dahha mantıklı geliyor ki ben hint gerdanlığım vardı onu taktım
Boynumda takıcak hem yerim yoktu hemde alın da harika durdu bence

düğünde ise buyuk kabarık bir duvak ve taç güzel olabiliyor

senin düğünün istediğin herseyi yapma hakkına sahipsin istediğin kadar şımarma hakkına

kına fotoğraflarımı paylaşmıştım belki fikir verir

canım bence böyle bişey kullanıcaksan giyiceğin gelinliğin sade olması lazım.gelinliğin eğer göz alıcı bir gelinlikse resimde gördüğün kadar güzel durmayacaktır.

Sade bir gelinlik diktiriyorum. Pronovias alceye benziyor ama bel kısmı daha yukarda, yani A Kesim iniyor aşağı doğru.

Aslında dediğin doğru, kına da daha hoş durur ama gelinliğim sade olacağı için ve topuzuda tepeden değil enseye yakın yaptıracağm için (nişanlımdan uzun olmamak için çok kabartmak istemiyorum) renk katsın istedim.

Senin resimlerine de baktım canım Allah mesut etsin, maşallah neler yapmışsınız öyle:) Bende Ankara'dayım, kına kıyafetini nerden kaça aldığını öğrenebilir miyim:)

Modayla ilgisi yok bence de eğer kendine yakıştırıosan hoşuna gidiorsa kesinlikle vazgeçme.
değişik kolyelere fln da bakabilrsin bu tarz bi kolye bulup alnına taktırabilrsik direk alın için die arama bence diğer türlü daha rahat bulursun.
Saçını yapan kuaför iyi bi şekilde sabitlerse düğünde de bişe olmaz şimdiden mutluluklarrr

canım 3 kıyafet giydim ilk sımalı olan 9 yıl olucak 600 tl ye almıştım benim düğünde gıysın diye kuzenime almaya gittik 2500 olmuş fiyatı diğer 2 kıyafetim uygundu...

250tl kına yakılırken giydiğim

mavi olan 80 tl

kına yakılırken giymiş olduğum istanbuldna aldık

diğer ıkısı ulustan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…