Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bijuterideki kız çok biliyor ne alakası var. bence gayet hoş vallahi bulursan bana da haber ver canım. bende arıyorum.ayrıca pek kimsenin yaptığı birşey de değil.
Koyun gibi suruye takilip moda diye sacma sapan seyler takip takistirmaktansa gercekten guzel yakisan seyleri kullanmak gerekir.
Ayrica eski modada olan seyler bir gun yine IN olacak.
Bu yuzden neyde hevesin varsa hepsini yapmani siddetle tavsiye ederim.
Insan hayatinda en fazla kac defa evlenirki?? Tadini cikar tatlim.
O bujiteride yok belki ama baskasinda vardir kesin :)
Bilemicem tatlim ama o ihtimal var.
Bence rahat cikartabilecegin biseyde takabilirsin.
Istemediginde s.kildigindede bir taç tak.
Resimlerdede 2 sekilde cikarsin.
Ben olsam oyle birsey yapardim sanirim..
bijuterideki kız çok biliyor ne alakası var. bence gayet hoş vallahi bulursan bana da haber ver canım. bende arıyorum.ayrıca pek kimsenin yaptığı birşey de değil.
canım bence böyle bişey kullanıcaksan giyiceğin gelinliğin sade olması lazım.gelinliğin eğer göz alıcı bir gelinlikse resimde gördüğün kadar güzel durmayacaktır.
tatlım bence modası filan gecmedi...
lakin kına gecesinde kullanmak dahha mantıklı geliyor ki ben hint gerdanlığım vardı onu taktım
Boynumda takıcak hem yerim yoktu hemde alın da harika durdu bence
düğünde ise buyuk kabarık bir duvak ve taç güzel olabiliyor
senin düğünün istediğin herseyi yapma hakkına sahipsin istediğin kadar şımarma hakkına
kına fotoğraflarımı paylaşmıştım belki fikir verir
Aslında dediğin doğru, kına da daha hoş durur ama gelinliğim sade olacağı için ve topuzuda tepeden değil enseye yakın yaptıracağm için (nişanlımdan uzun olmamak için çok kabartmak istemiyorum) renk katsın istedim.
Senin resimlerine de baktım canım Allah mesut etsin, maşallah neler yapmışsınız öyle:) Bende Ankara'dayım, kına kıyafetini nerden kaça aldığını öğrenebilir miyim:)