• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin Adayı Nevruz,Tarkan'ın Albümünü Öpüp Başına Koydu

Feraceli

Nirvana
Pro Üye
9 Ocak 2015
19.692
81.622
798
İzdivaç programında gelen taliplerini beğenmeyerek paravanı açtırmadan geri gönderen gelin adayı Nevruz, kendisine hediye edilen Tarkan albümünü öpüp başına koydu
Esra Erol'un sunduğu evlendirme programına katılan gelin adayı Nevruz geride bıraktığımız günlerde programın sunucusuyla tartışmış ve stüdyodan uzaklaştırılmıştı. Nevruz şimdi de bir talibinin kendisine getirdiği Tarkan albümüne gösterdiği tepkiyle konuşuluyor.

DİZLERİNİN ÜSTÜNE ÇÖKTÜ

Tarkan'ın "Ahde Vefa" albümünü gözyaşları içinde öpen Nevruz bir ara dizlerinin üzerine çöktü ve gözyaşları içinde Tarkan'la tanışmak istediğini söyledi. Nevruz bir ara CD'yi öpüp alnına da götürdü.
http://m.sondakika.com/haber/haber-gelin-adayi-nevruz-tarkan-in-albumunu-opup-8266955/

ne bilim zaplarken altta yazı oluyo hep, Nevruz, 35. damat adayını reddetti, yeni adayı kabul edecek mi diye:KK70::KK70::KK70:

Zap falan değil bence sen Nevruzun sıkı takipçisisin, hatta programın reytingini sen arttırıyormuşsun şimdi bizi yeme :KK14::KK14:

Şaka bi yana çalışınca bu programlara denk gelmiyorum ama denk gelince de 2. dakkada başkasının adına utanma hissini yaşayıp nasıl kapayacağımı şaşırıyorum. Yani şu videoyu tvde görsem zaplardım, bi kadın nasıl bu kadar rezil edebilir kendini.. o_O

Zap falan değil bence sen Nevruzun sıkı takipçisisin, hatta programın reytingini sen arttırıyormuşsun şimdi bizi yeme :KK14::KK14:

Şaka bi yana çalışınca bu programlara denk gelmiyorum ama denk gelince de 2. dakkada başkasının adına utanma hissini yaşayıp nasıl kapayacağımı şaşırıyorum. Yani şu videoyu tvde görsem zaplardım, bi kadın nasıl bu kadar rezil edebilir kendini.. o_O

yok zinhar izlemem:KK70: eğlenceli bişey değil, bi cazibesi espiri yok ancak zaplarken bi kaç sn görüyorum:KK53:

yok zinhar izlemem:KK70: eğlenceli bişey değil, bi cazibesi espiri yok ancak zaplarken bi kaç sn görüyorum:KK53:
Bende you tube videolarından görürüm hep, bir de Okan Bayülgen kamera arkası yapar ya, orada ilk görmüştüm, 1 defa programı izliycem dedim, valla duygusal anlamda iç kanama geçirecektim :KK53:

Ben de arada Özgür' ün fotolarını açıp laptopla dans ediyorum odamın içinde.
Çok yadırgamayalım pilis.

Back