- 24 Temmuz 2023
- 581
- 1.803
- 33
- Konu Sahibi Evrimnecla
Evlilik arefesindeyim. Malumunuz hayat çok pahalı her çiftin yaşadığı ekonomik problemleri biz de yaşıyoruz. Göze görünmeyen ama bir anda dağ oluveren tonlarca masrafımız oluyor. Ben düğün istemeyen tarafım çünkü artık düğünün gereksiz olduğunu düşünüyorum. Güzel bir nikahla sonrasında da küçük bir kutlamayla bu işi halledebileceğimiz görüşündeyim ama nişanlım sürekli "benim o düğünü öyle de böyle de yapmam lazım" gibi şeyler söylüyor ve ciddi anlamda düğün sıkıntısına girmiş durumda. Neden? Çünkü düğün yapmazsa akrabalar laf edermiş.. (Onlar Erzurumlu, biz Edirneliyiz)
Ben de çalışıyorum bir yıldır ve her şekilde masrafları bölüşüyoruz ama biriktirdiğim para ortada. Bugün balayını yapamayabiliriz dedi. Milletin çenesini kapatmak için düğünü yapıyorsak balayı da yapacağız dedim bana yardımcı olmuyorsun asıl beni zora sokan sensin, beni maddi olarak yalnız bırakıyorsun, bencilsin gibi gibi şeyler söylüyor.. Düğün istemiyorum, takı makı hiçbir şey istemiyorum daha nasıl destek olabilirim ki? Ben yanlış mıyım acaba ya, gerçekten bencil miyim?
Ben de çalışıyorum bir yıldır ve her şekilde masrafları bölüşüyoruz ama biriktirdiğim para ortada. Bugün balayını yapamayabiliriz dedi. Milletin çenesini kapatmak için düğünü yapıyorsak balayı da yapacağız dedim bana yardımcı olmuyorsun asıl beni zora sokan sensin, beni maddi olarak yalnız bırakıyorsun, bencilsin gibi gibi şeyler söylüyor.. Düğün istemiyorum, takı makı hiçbir şey istemiyorum daha nasıl destek olabilirim ki? Ben yanlış mıyım acaba ya, gerçekten bencil miyim?
Son düzenleme: