- 1 Ekim 2018
- 4.348
- 3.219
- 63
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
Bayramdan sonra kvler eğer yollar açılırsa bize gelmeyi düşünüyor.Önceden görümcemle kp ikisi gelmişlerdi.Ama sürekli bir eleştiri vardı.Mesela görümcemin ve kp yataklarını nevresimlerini temiz temiz hazırladım.Yattığımızda eşim işte Görümcemin genelde üşüdüğünü o yüzden battaniye verdiğini söyledi.İyi yapmışsın dedim.Ertesi gün öyle gayri ihtiyari görümceme nasıl canım rahat edebildin mi dedim ilgilenmek için.O da Allahtan abim battaniye verdi yoksa üşürdüm dedi.Bir afalladım.Neyse dışarıda gezdik ettik ben geldim hemen yemeği yetiştirdim dışarı fırına lahmacun yapcaktım fırın kapanmasın diye şipşak çorba yaptım.Eşim de sağ olsun yardım etti.Daha masaya oturmadan görümcem annem bu çorbayı süzmeden yapıyor öyle daha güzel oluyor dedi oturdu.Sonra işte başladılar yok şöyle acı olmuş böyle acı olmuş yandım.Ki acı sevdiklerini eşim de ben de biliyoruz.Lahmacuna işte aynı bizim yaptığımız pide gibi ne farkı var falan.Tatlı yapmıştım genelde misafirlere bu tatlımı yapıyorum herkes beğeniyor diye.Bir kaç gün koyduk.En son işte çayın yanına tatlımı koyarken görümcem yine mi tatlı bu tatlı da ne bereketliymiş bitmek bilmedi dedi.Ama ben mesela halıları yeni vermeme rağmen dışarıda sürdüğü valizini halımın üzerinde değiştirmesine,banyo giderinde saçlarını ve pis şeyleri midem bulansa da bir şey çaktırmadan temizledim.Şimdi tekrar geldiklerinde misafir diyip böyle beğenmemelerine susmalı mıyım sizce?Siz olsanız cevap verir miydiniz?Eşime de söylemedim anlasa anlardı herhalde demek ki umursamadı.