Bebek İkinci El Gelen hedıyeleri cok ucuza satıyorum

Mağaza fiyatı koymussunuz insanlar bu fiyata mağazadan alır, buradan bakarken zaten daha uyguna alayım diye bakıyor. Ama ürünleriniz çok şık umarım gönlünüze göre satışlarınız olur.

Fıyatları normalde cok daha yuksek sevgılı hanımlar hıcbırını kullanamadık kızıma cok kıyafetı vardı cunku degerınden asagıya verıcem bunları

benım bu satmak ıstedıklerım kızıma hep cok kalıtelı yerlerden hedıyeler geldı.bazıları yurtdısı oldugunu soyledıler ama cok geldıgı ıcın gıydıremeden kızım buyudu sıfırdır yanı fıyatları o yuzden 5 lıra 10 lıra degıl

nerdesınız anneler :)
ayrıca küçük bi tavsiye şahsen bende öyle yaptım hediye geldikleri için ücreti kendim ödemediğim için fiyat konusunu düşük tuttum ki herkes alsın çünkü zaten maddiyatı iyi olan neden ikinciel bölümüne baksınki bu benim kendi görüşüm yinede senbilirsin

hepsını yurt dısından getırttıler bılıyorum fıyatları cok uyguna verıyorum cıddı alıcılqra dahada ındırım yapıorum coklu alımlarda,benım durumum cok sukur kotu degıl ama ben ılk cocugum okmasına ragmen ıkınıc el alıyorum burdan cokda memnun kalıyorum cnm

tercih meselesi ozaman benim maddi durumum iyi olsa almazdım heralde belkide alırdım bilmiyorum karasız kaldım şimdi maddi durumum iyileşirse alıp almıcağım belli olur

benimde ilk çocuğum bende burdan almaya çalışıyorum fakat burdada fiyat bana göre yüksek kalıyo belki olduğunun çok altında satıyolar ama yinede bana göre çok olmayınca pire deve oluyo demekki gözümde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…