merhaba fiyatları yazar mısınız yada ilk 3 resimdekiler ve noel kıyafeti toplam ve tek tek fiyatlarını yazarsanızKızıma gelen gıydıremedıgım hedıyelerı satıyorumEki Görüntüle 981947 Eki Görüntüle 981946 Eki Görüntüle 981949 Eki Görüntüle 981948 Eki Görüntüle 981950 Eki Görüntüle 981952 Eki Görüntüle 981953
fiyatlar çok yüksekmiş
Fıyatları normalde cok daha yuksek sevgılı hanımlar hıcbırını kullanamadık kızıma cok kıyafetı vardı cunku degerınden asagıya verıcem bunlarıEki Görüntüle 982576 Eki Görüntüle 982586 Eki Görüntüle 982585 Eki Görüntüle 982584 Eki Görüntüle 982583 Eki Görüntüle 982582 Eki Görüntüle 982578 Eki Görüntüle 982577 Eki Görüntüle 982580 Eki Görüntüle 982588
nerdesınız anneler :)[/QUOTE
canm ablam için almayı düşündüğüm bişeyler var ama fiyatlar ikinciel bölüm için çok yüksek fiyatlarda güzel indirimler yaparsan almayı düşündüğüm bikaç parça bişeyler var
ayrıca küçük bi tavsiye şahsen bende öyle yaptım hediye geldikleri için ücreti kendim ödemediğim için fiyat konusunu düşük tuttumnerdesınız anneler :)
nerdesınız anneler :)[/QUOTE
canm ablam için almayı düşündüğüm bişeyler var ama fiyatlar ikinciel bölüm için çok yüksek fiyatlarda güzel indirimler yaparsan almayı düşündüğüm bikaç parça bişeyler var
begendıklerını mesajda yaz sana guzel bır ındırım yapıcam coklu alım oldugu ıcın
ayrıca küçük bi tavsiye şahsen bende öyle yaptım hediye geldikleri için ücreti kendim ödemediğim için fiyat konusunu düşük tuttumki herkes alsın çünkü zaten maddiyatı iyi olan neden ikinciel bölümüne baksınki bu benim kendi görüşüm yinede senbilirsin
tercih meselesi ozaman benim maddi durumum iyi olsa almazdım heraldehepsını yurt dısından getırttıler bılıyorum fıyatları cok uyguna verıyorum cıddı alıcılqra dahada ındırım yapıorum coklu alımlarda,benım durumum cok sukur kotu degıl ama ben ılk cocugum okmasına ragmen ıkınıc el alıyorum burdan cokda memnun kalıyorum cnm
benimde ilk çocuğum bende burdan almaya çalışıyorum fakat burdada fiyat bana göre yüksek kalıyo belki olduğunun çok altında satıyolar ama yinede bana göre çok olmayınca pire deve oluyo demekki gözümdehepsını yurt dısından getırttıler bılıyorum fıyatları cok uyguna verıyorum cıddı alıcılqra dahada ındırım yapıorum coklu alımlarda,benım durumum cok sukur kotu degıl ama ben ılk cocugum okmasına ragmen ıkınıc el alıyorum burdan cokda memnun kalıyorum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?