• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelen Akıntı da Kan Kokusu.

Missy

CANIM OĞLUM
Kayıtlı Üye
5 Mart 2008
2.420
39
163
42
İki gün dür şeffaf gelen akıntımda kan kokusu var.. bugün adetimin 20. günü çok rahatsız oldum ara ara kasıklarımda hafif bir sancı gelip geçiyor anlam veremedim bir sorunmu var yoksa benmi abartıyorum yoksa erkendenmi adet olucam hiç başıma gelmez ama bu kan gibi koku neden olurki işkillendim aslında. İlk kez yaşıyorum böyle bir durum neden olabilirki acaba...kafamçokkarıştı:uhm:

bilgim yok dr git diyeceğim ama ben bile gitmeye çekiniyorum ben de kuruluk var ne yapacağım bilimyorum

hepimiz aynıyız ihmalkarız gecer bigün daha bekleyim diyoruz düzeldigi mi var yok hastalık varsa dahada artıyor ama akıllanmıyoruz gecmiş olsun bi bilgim yok ilk saende duydum

iki gün dür şeffaf gelen akıntımda kan kokusu var.. Bugün adetimin 20. Günü çok rahatsız oldum ara ara kasıklarımda hafif bir sancı gelip geçiyor anlam veremedim bir sorunmu var yoksa benmi abartıyorum yoksa erkendenmi adet olucam hiç başıma gelmez ama bu kan gibi koku neden olurki işkillendim aslında. Ilk kez yaşıyorum böyle bir durum neden olabilirki acaba...kafamçokkarıştı:uhm:

idrar yollarinda iltihap olabilr,bence kadin hastaliklari ihmale gelmez..

kızlar hepinize teşekkür ederim ilginiz için...
Bana çok yakın devlet hastanesi var bu sabah dayanamadım ve gittim derdimi anlattım polikilinikdeki dok tahlil istedi muayane etti sıkıntımı anlattım bana birde jinekoloğa git dedi ama bugün dok yokmuş gidemedim..
sabah tahlillerimi alıp göstericem dok umarım ciddi bir sıkıntım olmaz ne dir benim bu hastalıklardan çektiğim sağ kasım çok sancılıyor bugün artık biri ne olduğunu bende bulsun çok usandım yaa bu gidip gelmelerdensenağlamasenağlama

canım 21.gündeyinm adetim bitti ancak iki gündür akıntının eşliğinde kan geliyor korktum doktoru aradım gelmeme gerek varmı diye bu arada ben çocuk olsun diye doktorla sıksık görüşüyorum çikolata kistimden dolayı hamile kalmam zor birazda doktor bana pztesine kadar devam ederse gel göreyim dedi bakalım nolucak

kızlar hepinize teşekkür ederim ilginiz için...
Bana çok yakın devlet hastanesi var bu sabah dayanamadım ve gittim derdimi anlattım polikilinikdeki dok tahlil istedi muayane etti sıkıntımı anlattım bana birde jinekoloğa git dedi ama bugün dok yokmuş gidemedim..
sabah tahlillerimi alıp göstericem dok umarım ciddi bir sıkıntım olmaz ne dir benim bu hastalıklardan çektiğim sağ kasım çok sancılıyor bugün artık biri ne olduğunu bende bulsun çok usandım yaa bu gidip gelmelerdensenağlamasenağlama

merhaba. Bayagi olmus ama ayni sey bende de soz konusu. Uzun zamandir agrim vardi. Simdi de kan kokulu akinti. Size ne dedi doktor o zaman acaba

Back