- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
amann 3 çocuk 3 çocuk diye avaz avaz bağıranlar,çocuk gelişimi nasıl olur çocuk nasıl büyütülür hayat boyu masrafı geleceğini yapmayı düşünmüyorlar.sadece doğurun doğurun....valla ben bu konuda biraz tutucuyum.her insanın sağlıklı bireyler yetiştirebilmesi için her imkanı sunmaları gerekiyor.ve bu hiçte kolay değil bence.o yüzden herkesin bakabileceği kadar çocuk yapması tarafındayım...
ayrıca sezeruanı kesinlikle bende onaylamıyorum.adı üstünde normal doğum yapmak varken neden gidip kendimi kestireyim,yada bebeğimi sezeryanla neden strese sokayım ki??birde bunu iyileşme süresini düşünemiyorum bileama sağlıkl açısından gerektiği sürece tabikide sezeryan olabilir ama onun haricinde keyfi yapılan bana çok sağlıklı gelmiyor açıkçası.....
ben de sezeryana karsiyim...herseyin dogal olani iyidir..
sezeryan sonucta bir cerrahi operasyon,mecbur kalinmadikca yapilmamal bence.ama nedense turkiye de normal dogum artik cok az tercih ediliyor...
eger annenin ya da bebegin sagligini tehlikeye sokacak bir durum varsa sezeryan yapilmalidir bence,,,,kolay degil karnini kesip icinden bir parca cikariyorlar.....Allah im bana sezeryan nasip etme noluuuuuuuuuuurrrrr.
cok korkuyorum....
Degil mi ama ya..Millet normal dogumdan korkar ben ise sezeryandan korkuyorum.
evet canım herşeyın normali ama benn herşeye rağmen sezeryanı tercıh edrım ...... normal doğummm çok daha acı verıyorr göze alann yapsın valla ben ikisini de yaşamış bırı olarakk sezeryann dıyorum rabbım herkese kolaylık versin.... doğum kişiden kişiye düğisıyorr kımı çok acı duyarken kımı bıraz daha rahat doğurabılıyor... hayırlı geceler menzıl gülü..... inşş hamiş olun gerısıı gelirr inşşşşşşş.................. canımmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?