Gelecek vaadeden nlinans programlar hangileri??

bOniTO

Yak hayallerini,ısıt evini. Cezmi Ersöz
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
1.173
221
323
kızlar malum öss gecti puanım 4 yıllık fakültelere yetcek gbi gelmio bna pek
bu sene 2 yıllık önlinans programlarını da yazmayı düşünüyorum ama hangisinde mezun olunca rahat iş bulabilirim bilmiyorum.eger içinizde önlinans bitirmş olanlar yardımcı olablrmii???:bbo:

canım bı arkadasımdan bılıyorum tıbbı laboratuvar ,anestezi,radyolojı gıbı saglık bölümleri her zaman gelecek vadedıyor..

kesinlikle sağlık sektörüne atıl derim,arkadasımında dediği gibi özellikle tıbbı labaratuvar..

optisyenlik..
Sen çalışmasan bile eczacılara diplomanı verip para kazanabiliyosun...

bence sağlık sektörü hem çok boşta kalmazsın bide kpssde düşük puanla yerleşirsin

kelebeğim 2 yıllıklarda etkilemiyo diye biliyorum ben
Ama sağlık alanlarındaki önlisanslara genellikle sağlık lisesinden mezun olanlar alınıyo
ayrıca optisyenliğin puanı çoğu lisans bölümlerinden daha yüksek ve onda da sağlık lisesi çıkışlılar ön plana alınıyor
Bence ilerde çalışcam diyorsan en iyi önlisans programı işletme olacaktır orayada öncelikle meslek liseliler alındığı için %95 ikinci öğretim kazanma şansın var
Çünkü meslek lisesi çıkışlıların puanına bakılmadan onlar birinci öğretime yerleşiyo
Sağlıkla ilgili yerelere girmen için sağlık lisesi çıkışlı olman yada dört seneliklere yetecek kadar puanın olması gerekiyo
önlisans işletme bitirdim bu sene
Hakkında hayırlısı olsun a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:

..............

Son düzenleme:

işletme,iktisat gibi bölümleri bitirirsen daha iyi iş imkanın olur cnm hem açıköğretimden üstünü okumak yada dikey geçişle dört seneyi tamamlamak gibi hakkında var kaydirigubbakcemile5
ben bitirdim ama yaz okuluna kaldım emzun olamadım birde stajımı yapmam gerek sonra bankada staj yaparken kalabilirim belki ayrıca muhasebeci olma imkanı var ama istemiyorum ben yada işletmelerde çalışılabilir
turizm bir kız için çok zor ama göze alabiliyorsan neden olmasın
arkeoloji hakkında bişey diyemicem ama çok fazla iş imkanı olabileceğini sanmıyorum :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…