Eğitim-iş konusunda acele etme.
Erkek arkadaşım dediğin şeyden kurtul. Sadece ayla bağı. Seni hak eden biri çıkacaktır karşına.
Ailen için bir şey diyemeyeceğim çözüm maddi özgürlüğüne kavuşunca evden ayrılmak.
Terapi destek her zaman iyidir. Deneyebilirsin.
Güzel düşünüyorsun ama hem ekonomi hem de covid birçok konuda herkesi zorluyor.şu an okul online devam ediyor staj yapıp tecrübe kazanırsam gelecek yıl güzel bir yerde staj yaparım diye bu telaşım .
annem defolup gidin artık evden biriniz diyor , bir an önce para kazanmam gerek , ama stajda da genellikle ücret alınmadan çalışılıyor
Erkek arkadaşım covid olduğu dönemde her gün destek oldum , her gün konuşuyorduk geçen hafta buluştuk bir anda beni tanımamaya başladı dün de çok ağır konuştu ki bana evlenelim diyen kendisiydi şimdi de kariyerimde gelmem gereken bir yer var ben ilişki düşünmüyorum dedi . En ağır darbeyi ondan yedim çünkü beni sevdiğini düşündüğüm tek kişiydi
merhaba , biz 1 Aydır çok iyi devam ediyorduk geçen haftasonu da buluştuk hediyeleri ile gelmişti ve güzel geçti ki bundan öncesi de hep destek oldum elimden geldiğince, bütün bunlar hiç olmamış geçen hafta hiç yaşanmamış gibi davrandı , ben sebep ne bilmiyorum güvenmediğini söyledi ki ben her aradığında açıyorum kısa elbise giydiğimi ve geçmişi bahane etti , ben başka biri olduğunu düşünüyorum ondan yeşil ışık alınca bana yol verdiIs konusunda aceke etme. Ama acil olarak su dengesiz erkek arkadasindan ayril, ruh dengeni bozuyor. Saglikli dusunemeyen biri senin de ruh sagligini bozar. O adamla olmaz. Acilen ayrilman lazim.
Staja giderken mutluydum ama haftada 1 gel dediler çok stajyer var , ailevi sorunlar ile boğuşurken erkek arkadaşım beni mutlu eden tek şey haline geliverdi , ama ben netlik istediğimi söyleyince bana çok büyük tepki verdi. Zaten sürekli avukatlık yapamayacağımı başaramayacağımı söylüyor , kendi ailesi varlıklı ve siyasetin içinde çevresi çok geniş ben bunlara sahip değilim , bu sebeple de çok eziyor beni iş konusunda ailem de destek değil sen yapamazsın KPSS ye hazırlan diyorlar sürekli avukatlığın ne kadar zor olduğunu para kazanamayacağımı tekrar ediyorlarBen işletme mezunuyum.
Hukuktan daha çok mezun veriyor her sene.
Ama yılmadım kendimi geliştirdim, smm olacağım.
Sen de yaparsın kendine güven.
O erkek arkadaşın denen amipten de ayrıl.
Staja giderken mutluydum ama haftada 1 gel dediler çok stajyer var , ailevi sorunlar ile boğuşurken erkek arkadaşım beni mutlu eden tek şey haline geliverdi , ama ben netlik istediğimi söyleyince bana çok büyük tepki verdi. Zaten sürekli avukatlık yapamayacağımı başaramayacağımı söylüyor , kendi ailesi varlıklı ve siyasetin içinde çevresi çok geniş ben bunlara sahip değilim , bu sebeple de çok eziyor beni iş konusunda ailem de destek değil sen yapamazsın KPSS ye hazırlan diyorlar sürekli avukatlığın ne kadar zor olduğunu para kazanamayacağımı tekrar ediyorlar
Merhaba ben butik modelliği yaptım instagram da bir butik için ama ailem karşı çıktı evde kavga çıktı bir daha gidemedimGüzel düşünüyorsun ama hem ekonomi hem de covid birçok konuda herkesi zorluyor.
Bunun çözümü ya başka bir işte çalışıp para kazanacaksın ya da bu süreci dişini sıka sıka atlatmaya bakacaksın.
Bu adamdan sana yar olmaz.
Zorlarsan evlenirsin belki ama şuan ailenden çektiğinden daha kötüsünü çekersin.
Ailen çevren sana sevilmeye layık olmadığını hissettiriyor olabilir ama bu gerçeği yansıtmaz.
Emin ol sorun sen değilsin. Ailenin kendi problemleri var. Onların sana yansıması bu.
Sende her insan gibi sevilmeye değersin. O ortamdan kurtulunca başka hayatlar olduğunu göreceksin.
Ailen senin seçiminin sonucu değil ama erkek arkadaş senin seçimin.
Yanlış bir eş seçimi yapmamak için iyi düşün.
Erkek arkadaşınla çoktan bitmiş olması gerekiyor.
Sana kötü davranan bir insan hayatında olmaya layık değil.
Sen kendine değer ver, sana kötü gelen insanları yakınında barındırma.
Yurtdışında hukuk okumuş aile işlerini yapıyor şu anda ticaret burda denklik alacaktıErkek arkadaşın ne mezunu, ne iş yapıyor ?
Yurtdışında hukuk okumuş aile işlerini yapıyor şu anda ticaret burda denklik alacaktı
Bilmiyorum ki ben kamu da staj yaptım memur mu olacaksın diye dalga geçti şu anda da şunu yapıyorum dediğimde sen ne anlarsın ondan diyor aslında kıskanması gereken bir şey yok denklik alsa 1-1.5 yıl içinde okulu biter bende son sınıfım , çok da bi fark yok aramızda zaten maddi durumu iyi siyasetin içinde hayat için bir acelesi yokYani şuan avukat değil.
Senin de olmanı istemiyor çünkü senin ondan üstün olmanı istemiyor.
Tam bir aşağılık kompleksi.
Sen avukat olacaksın o tacir kalacak.
Kendine göre küçümseme sebebi.
Aslında onun en çok zoruna giden şeyler ; ben ona insanlar bizi birbirimize yakıştırmıyordu ama ben sevgiyle baktığım için sana bunlar benim için önemsiz dedim , ve öne sürdüğü diğer geçmişle ilgili şeylerYani şuan avukat değil.
Senin de olmanı istemiyor çünkü senin ondan üstün olmanı istemiyor.
Tam bir aşağılık kompleksi.
Sen avukat olacaksın o tacir kalacak.
Kendine göre küçümseme sebebi.
Haklısınız elden gelen bir şey yok , artık sevgilim olduğunu sanmıyorum ama onla olduğum 2-3 ayda hep üzdü hep üzdü beni , dün bana iyi bir darbe oldu artık onun hayatımda bir yerim olmadığını anladımElinde olan şeylerle mutlu olmaya bakacaksın. Hepimizin hayatında pürüzler var ama onlara takılırsak toptan depresyonluk oluruz.
Öncelikle sevgilinden ayrıl. Onunla olmaya devam edersen her şey yolunda gitse bile mutlu olamayacaksın. Yapamam demek yok. Mutlu olmak istiyorsan yapacaksın.
Staj işini de elinden gelen bir şey yoksa onlar kaç gün derse o kadar gideceksin. Evi de çok takmayacaksın aileni de kavgalı gürültülü kabullen, işini eline alınca ayrı ev tutarsın. Kendine hobi malzemeleri al evde odanda bir şeyler yap belki ek kazanç bile olur. Kitap al bir sürü geç odana oku. Film izle, dizi izle olabildiğince az muhatap olursun.
mesels onunla konuşuyorum işe yaramazsın diyor sonra annem diyor ki biriniz de devlete girin adam gibi bir iş bulun defolun gidin evden ailem de onunla anlaşmış gibi , bunlar beni tüketiyorElinde olan şeylerle mutlu olmaya bakacaksın. Hepimizin hayatında pürüzler var ama onlara takılırsak toptan depresyonluk oluruz.
Öncelikle sevgilinden ayrıl. Onunla olmaya devam edersen her şey yolunda gitse bile mutlu olamayacaksın. Yapamam demek yok. Mutlu olmak istiyorsan yapacaksın.
Staj işini de elinden gelen bir şey yoksa onlar kaç gün derse o kadar gideceksin. Evi de çok takmayacaksın aileni de kavgalı gürültülü kabullen, işini eline alınca ayrı ev tutarsın. Kendine hobi malzemeleri al evde odanda bir şeyler yap belki ek kazanç bile olur. Kitap al bir sürü geç odana oku. Film izle, dizi izle olabildiğince az muhatap olursun.
Aslında onun en çok zoruna giden şeyler ; ben ona insanlar bizi birbirimize yakıştırmıyordu ama ben sevgiyle baktığım için sana bunlar benim için önemsiz dedim , ve öne sürdüğü diğer geçmişle ilgili şeyler
ve artık farklı şehirlerde yaşıyoruz görmeyince çok değişti bana karşı
Neden küçümsediğini inanın bilmiyorumİyi de adı üstünde ilişki bu, zorluğu da olacak.
Önemli olan zor durumda ayrılmamak zaten.
Ama bence o seni artık sevmiyor. (ben bile buradan hissediyorum)
Senin açından bakılınca evet ama bence o senin okumanı sindirememiş.
Yoksa her erkek sevgilisinin çok iyi noktalarda olmasını ister.
Madem durumu iyi avukat olabilecek, seni niye küçümsüyor o zaman?
Neden boyle yapiuor diye dusunme. Bu adami duzeltemezsin. Adamin ruh sagligi butun degil. Ruh sagligi bozuk. Dengesiz. Hayatini mahvetmek istiyorsan devam et. Bu adam sadece vakit kaybi. Sen onun psikologu degilsin, sakin bu durumu duzeltmek icin ugrasma sadece vakit kaybi. Bu adami evrene sal gitsin. Gercekten. Tecrubeyle sabit.merhaba , biz 1 Aydır çok iyi devam ediyorduk geçen haftasonu da buluştuk hediyeleri ile gelmişti ve güzel geçti ki bundan öncesi de hep destek oldum elimden geldiğince, bütün bunlar hiç olmamış geçen hafta hiç yaşanmamış gibi davrandı , ben sebep ne bilmiyorum güvenmediğini söyledi ki ben her aradığında açıyorum kısa elbise giydiğimi ve geçmişi bahane etti , ben başka biri olduğunu düşünüyorum ondan yeşil ışık alınca bana yol verdişu an konuşmuyoruz zaten dün de ben aramıştım yani benim çabam olmadan bir iletişim kurmuyor , bunu çok kez yaptı bana günaydın aşkım deyip akşamına ayrılmak istediğini söyledi
Neden boyle yapiuor diye dusunme. Bu adami duzeltemezsin. Adamin ruh sagligi butun degil. Ruh sagligi bozuk. Dengesiz. Hayatini mahvetmek istiyorsan devam et. Bu adam sadece vakit kaybi. Sen onun psikologu degilsin, sakin bu durumu duzeltmek icin ugrasma sadece vakit kaybi. Bu adami evrene sal gitsin. Gercekten. Tecrubeyle sabit.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?