• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelecek için ne istiyorsunuz ve ne yapıyorsunuz?

turkan2002

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2008
75
0
86
İstanbul
Hepimizin bir hayat mücadelesi vardır.Ben bakıyorum da ne için uğraşıyorum neden çalışıyorum diye...Ben hergün ev ilanlarına bakıyorum.Kendime ait güzel bir ev almak istiyorum.Bunun içinde para biriktirmeye çalışıyorum.Habire hesap yapıyorum.Bu hayalim nezaman olabilir diye...Ev aldıktan sonra 2. çocuğumu yapmak ve evimin hanımı olmak istiyorum....İnşallahhhh..En büyük isteğim bu...

yukarıdaki mesajı sanki bir boğa burcu kadını yazmış:)

Ev işini halledene kadar ben de hergün internette araştırma yapıyordum, bir kooperatife girerek hallettik-hallediyoruz o işi inşallah...

Çok koşturmadan sakin bir şekilde hedeflerime ulaşmak gibi bir hayalim var, yavaş yavaş yani...Koşturmaktan yoruldum, biraz sinirlerim bozuldu...

Ev hayatımın, aile yaşantımın düzenli olması en büyük isteklerimden biri...Şimdi yazarken farkına vardım da düzenli olarak sağlıklı yemek yapmaya çalışmaktan başka çabam yok aslında bunun için.Demek ki daha fazla gayret etmem gerekecek.

Hamillikte aldığım kiloları vermeye çalışıyorum, fiziksel aktivitemi arttırmaya çalışıyorum. Sağlığım için bunları yapmak beni mutlu ediyor.

ış hayatımda daha verimli çalışmaya çalışıyorum. Hatta yaptığım işin istatistiklerini de yapıp aradan bir doktora tezi çıkartabilirmiyim diye düşünüyorum...

Bu yazdıklarımı yavaaaaaaş yavaş yapıyorum, hatta kilo vermek dahil hepsini de bazen sadece düşünüyorum:) Fazla mı yavaşım ne?

Arkadaşım benimde maddi anlamda amacım ev,manevi anlamdada kilo vermeye çalışıyorum bende :)) Malum yaz geliyor kilo vermem gerek yediklerime dikkat ediyorum, bide yürüyüş yapıyorum.ışe gelirken ve giderken toplam 1 saat yürüyorum.Hem 2 vasıtaya binmeyerek bütçeye kar sağlıyorum hem de kiloların gitmesi için uğraşıyorum..

ilk önce kilo vermem gerekiyor bu yaza kadar onun haricinde
evimizin borcu biterse güzel bir araba alıp kızımı güzel okullara göndermek istiyorum allahın izniyle 2. çocuğu doğurup evimde onu büyütmek isityorum allahım izin verirse

bebeğimi sağlıkla kucağıma alıp bütün sıkıntılarımın hayırlı birşekilde sona ermesini istiyorum.

uzun vadeli ilk hedefim gelecekte kendimi garantiye alabilmek bunun için de çalışıyorum ve para biriktirmeye çalışıyorum. guclubacismile
vee tabiki kilo vermem gerek yaza girdik. hepimizin ortak sorunu boshayallersmile abur cuburu kestim yemek aralarında bişiler yememeye bol bol yürüyebildiğim heryere yürümeye gayret ediyorum hayatımda ilk defa kilo vermemin gerekliliğine inandım bayanssulusmile

İnsanlar hep aynı sanırım.Hani şu çevremizde çok da fazla çabalamadan çok da güzel yerlerde olan ve isteyebilecekleri çoğu şeyi başarmış olan huzurlu bi hayat yaşayan insanlar varya onlar uzaydan gelmiş bence.Birinin çıkıp ben sana yardımcı olabilirm demesini bekliyorum daha çok bekleyeceğim biliyorum onu ben bulmak istiyorum ama bulamıyorum.Çok yorgunum düşünmekten.
Derdimide yazayım nasıl olsa paylaşacak kimsem yok.paylaşacak insan çok ama çare olacak kimse yok.Çünkü benim gibi dertleri olan kimse yok çevremde.Kamu yönetimi mezunuyum açıktan okudum 3 yıldır özelde çalışıyorum ama yapmak istediğim bu değil.okulu bitirdim şükür 4 yılda.Napmalıyım???Kafam gerçekten karışık.10 gün sonra kpss var ama ben hazırlanamadım önlisans olarak girdiğimde 81 almıştım bu kezde çok düşük almam ama atanmama yetmez.devlet memuru olmayı istiyorum çünkü babam hep bunu istemişti inat bu değil mi olıcam ama şimdi ama sonra ama biran evvel bişeyler yapmak zorundayım artık bulunduğum yerden uzaklaşmalıyım.açıköğretimden okudum üniyi bu yüzden hem öğrencilik yapmak isteği var içimde alese girip yüksek lisansa başvurayım diyorum hem biraz olsun iş hayatından uzaklaşırım ama hangi alanda yüksek yapıcam bilmiyorum karar veremiyorum psikoloji okumayı çok istemiştim şartlar öyle gerektirdi tek tercih açık kamu yazmak zorunda kaldım.yeniden üni sınavına girip psikoloji okumaya cesaretim yok yaşım 23.yüksek lisans yapsam o süredede kpss ye hazırlansam baştan diyorum.Yada şeytan diyoki bırak işi gücü git bi kpss kursuyla görüş 1 yıl alandan hazırlan kpss ye ve güzel bi yere atan ama bununda garantisi yokki ayrıca bulunduğum yerde kpss kursu yok bunun için il merkezine taşınmam lazım annemle birlikte.kafamın karışık olduğu anlaşılıyo biliyorum.Bana yardım edecek birilerini bulamıyorum bu konuda kime danışabilirim her psikolog yardımcı olabilir mi bana ya da bi dersaneye mi danışmalıyım?il merkezine gideyim bunun için diyorum ama kime nasıl danışacağımı bilmiyorum.Umarım sıkılmadan okuyabilirsiniz ve öneride bulunabilirsiniz:(

Gelecek ıcın bır ev ıstedık,
Kredı aldık ve evımıze kavustuk.
Fakat borcu odeyecegız dıye, kendımızden odun verıyoruz hep.
Buna uzuluyorum :(
Bır daha genc olmayacagız bız...
Gelecek ıcın esım bu borc bıtınce bır ev daha alırız dıyor,
Sımdılık buna hayır, bır sure soluklanmak ıstıyorum dıyorum.
Gelecek ıcın smmm sınavına gırmeyı dusunuyordum.
Fakat bunun ıcın bır sey yapamıyorum.
Cunku eve gıttıfımde kafam o kadar dolu oluyor kı,
O halde ders calısabılecegımı dusunmuyorum.

Allah' şükür okulum bitti, yükseklisansım bitti, çok güzel bir devlet kurumunda kendi mesleğimde çalışıyorum. 3 sene oldu evleneli, 10 yıllık kredi çekip kimselere muhtaç olmadan evimizi aldık,8 senemiz kaldı, arabamız yok çocuk düşünüyoruz, çocuktan sonra benim ücretsiz iznim bitince onuda alacağız inşallah.
geleceğimiz içinse amacımız kendi memleketimize taşınıp çocuklarımızın büyük bir aile ortamında, daha güvenli, ekonomik açıdan daha rahat, telaşsız büyümesi, bunun içinde eşim işten çıktı kpss ye hazırlanıyor. Allah'ım umarım bizi duyar.

İstediğim alanda meslek edinmeyi ve evliliğimin sonsuz mutlulukla sürmesini istiyorum
bunun için de azim kararlılık hoşgörü anlayış saygı ve sevgi gerekiyor
ne mutlu hepsine de sahip olan kişiye, elimden geldiğince başarmaya çalışıyorum :Saruboceq:

Çok şey istiyorum çok
Kpss'yi kazanmak, çok güzel bir yere atanmak
Mutlu, huzurlu bir evlilik yapmak,
Sağlıklı, hayırlı ve güzel çocuklara sahip olmak,
Aileme destek olmak gibi bir sürü şey ama bugün bunlar için hiçbi şey yapmıyorum :1no2:
Evvela Kpss ye çalışmalıyım ama hiç içimden gelmiyor...

üniversiteyi açık öğretimden 4 yıla tamamlayıp daha iyi bir iş istiyorum. ve para biriktirmek maddi açıdan biraz rahatlayıp ,bir çocuk dünyaya getirmek istiyorum... Saysam daha neler istiyorum kimbilir:):)

Back