Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hedefim izmir 9 eylül üniversitesini kazanmak bu sene üni. hazırlanıyorum 420-430puan civarı alırsam inşallah alırım istediğim okula ve bölüme girebilirim
Hedefim izmir 9 eylül üniversitesini kazanmak bu sene üni. hazırlanıyorum 420-430puan civarı alırsam inşallah alırım istediğim okula ve bölüme girebilirim
Maldivlere gitmek istiyorum.o masmavi denizde bembeyaz kumsalda tatil yapmak istiyorum.Canim çok sıkkın olduğu zamanlarda orada olduğum u hayal edip mutlu oluyorum
Gelecekte olmak istediğim bir “ben” var. O ideal ben’e ulaşabilmek için elimden geldiğince çalışıp çabalıyor olmak ve o’na ulaşmak tek arzum. En büyük hedefim mutlu, kendine ve sevdiklerine yeten, işinde başarılarıyla anılan güçlü bir kadın olabilmek.
Mutlu olacağım bir iş. En garip kısmı asla olmayacağını biliyorum bugünün şartlarında. Sabah uyandığımda koşa koşa gideceğim akşam mutlu ayrılacağım bir işim olsa fazlasını istemem bu hayatta ama iş yok olsa bile yine mi uyandık yine mi gidiyoruz modundan çıkamıyor insan.
Mutlu olacağım bir iş. En garip kısmı asla olmayacağını biliyorum bugünün şartlarında. Sabah uyandığımda koşa koşa gideceğim akşam mutlu ayrılacağım bir işim olsa fazlasını istemem bu hayatta ama iş yok olsa bile yine mi uyandık yine mi gidiyoruz modundan çıkamıyor insan.
Aslaaa olmayacak derken kendinize haksızlık yapmayın , iş verenler maalesef ki firavun gibiler kendilerini ilahlaştırmış bir avuç topluluk , ritüeller yapın dualar okuyun ama asla Ümitsiz olmayın.