- 18 Temmuz 2013
- 504
- 212
- 83
- Konu Sahibi Mathilda50
Merhaba..Kusura bakmayın konuyu buraya açtım çünkü tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum :) Ablalarım ben bu sene Allah kısmet ederse sınava gireceğim ama tercihimi ne yapacağım çook kararsızım.Önce hukuk düşündüm sonra o ortamı sevmediğimi çok gerildiğimi farkettim sonra psikoloji dedim e o da bana uygun değil.Haa olur da puanım bunlara yeterse koşa koşa giderim o da ayrı bi mesele tabi :)) Bu arada eşit ağırlığım. Ben tarihi aşırı seviyorum öyle böyle değil aslında ankara üniversitesi dtcf tarih istiyorum ama ya mezun olduktan sonra ne yapacağım..Tayinim çıkmazsa çok kötü olur.Pişman olmak istemiyorum.Tarih bölümünden mezun olduktan sonra neler yapabilirim öğretmenlik dışında?Aslında üniversitede kalmayı çook isterim orda araştırma görevlisi olarak kalıp gittikçe yükselmeyi.. Ama bu aşama nasıl oluyor pek bilmiyorum..Birde ankara üniversitesinin artısı olur mu acaba?Kafamda ki ikinci seçenekse Siyasal Bilimler ve Uluslararası İlişkiler siyaseti de çok severim siyasetle ilgili kitap okumayı, tartışmayı..Ama arkadaşımın ablası okuyor 'sakın seçmeyin herkes bu bölümü seçiyor torpil gerekiyor' falan dedi. Yaa ben ne seçebilirim ki istediğim bölümlerdede iş imkanı yok.Şimdiden çok endişeliyim geleceğimle hakkında :18: Tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum yardımcı olur musunuz? Hayırlı Ramazanlar..