Gelebilecek tüm elestirilere ragmen bu konuyu aciyorum

Rabbim korktuğuna uğratmasın. Bilgiler için teşekkür ederim

Rabbim korktuğuna uğratmasın. Bilgiler için teşekkür ederim
karisiklik oldu bi saniye genital herpes hpv hepsi bir birine girdi.
genital ucuk cinsel yolla vs bulasabilir hpv de oyle ama hpv kansere donusebilir, genital ucugu bilmiyorum bir seye donusuyormu.
kuzenim hpv idi baya arastirmistik o zaman

Şöyle ki referans araligi yok
Birde diyelim ki bu hastalik vucukta aktifse antikor uretiyormus ve deger yuksek cikiyormus (netten arastirdigima gore)
Simdi bu degerlerden biri neden yuksek digeri neden dusuk?
Doktor hicbir sorun yok dedi ama eve gelip e nabizdan sonuclara bakinca kafam karıştı
Belki de kendimi hasta olduguma oyle ikna ettim ki sanki sonuc beni tatmin etmedi

karisiklik oldu bi saniye genital herpes hpv hepsi bir birine girdi.
genital ucuk cinsel yolla vs bulasabilir hpv de oyle ama hpv kansere donusebilir, genital ucugu bilmiyorum bir seye donusuyormu.
kuzenim hpv idi baya arastirmistik o zaman
Kafa çorba oldu benim yeni bilgi öğrendik oda karıştı

Antalya'da yaşıyorsunuz sıcaktan isilik olmuş olabilir misiniz?
Benim de boyun bölgemde var içi sulu kabarcıklar, kaşıntı da yapıyor ara ara ama kendiliğinden sönüyor.
Tedavi olarak bir şey yapmıyorum ama yapsam herhalde kantaron yağı sürerdim.

Kabarcik oldu ama su toplamadi
Gecen hafta cok sicakti biliyorsunuz sanirim ter ve nemden dolayi isilik olmus olabilir Doktor bile şu hastalik diyemedi Bu ilacıda icinde kortizon yok diye yazdi Sekreter hanimla konusurken duydum

Taş gibisin taş.. Ben Çakma Doktorum
Rabbim her türlü hastalıktan korusun...

Eski konuma bakarsan aradigini bulabilirsin
eski konunuza göre siz bir de hpv testi yaptırın yakında doğum yapacaksınız yanlış hatırlamıyorsam. hpv pozitifte dr lar normal doğum önermiyor bebeğe hpv bulaşma riskinden dolayı

doktor sorun yok demiş ikna edememiş biz ne diyebiliriz? doktora değil de bize inanıyorsanız ortada başka problemler var demektir

eski konunuza göre siz bir de hpv testi yaptırın yakında doğum yapacaksınız yanlış hatırlamıyorsam. hpv pozitifte dr lar normal doğum önermiyor bebeğe hpv bulaşma riskinden dolayı
hayir hamile degilim Zamanında butun testler yapildi ve temizcikmisti
Ama malesef bu hpv ve hsv nin vucuda girdikten sonra hemen ortaya cikma ihtimali olmadigi icin omur boyu bu korkuyla yasayacagim

hayir hamile degilim Zamanında butun testler yapildi ve temizcikmisti
Ama malesef bu hpv ve hsv nin vucuda girdikten sonra hemen ortaya cikma ihtimali olmadigi icin omur boyu bu korkuyla yasayacagim
başka üyeyle karıştırmışım o 7 aylık hamileydi ‍♀
hpv testi 5 yılda bir tekrarlanmalı diyolar siz dikkat edin

Kaşıntı ile beraber yanma acı da var mı ? Kasık/bacak ağrısı , kasıkta ki lenf bezlerinde şişme ,dokununca acıma var mı ?

Doktor birşey yok demiş kişiyi gerçekten ikna mı etmeye çalışiyorsunuz kızlar zaten kör olan bile tahlilde herşeyin normal olduğunu görür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…