Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar bunu kullanan varmı aranızda ?
bende almayı düşünüyorum ama emin değilimmmm ucuz da eğil ki
Sitesine baktım 129 yazıyo yurtdışı ne kadar acaba
siz aldınız mı arkadaşlar.. çok iddialılar valla.. almayı bende istiyorum ama kullanan birine hiç rastlamadım..
bende bendeeee ıstıyorumçcok mınık degıl ama nerdeyse dızlerıme kadar ındıı ::
işe yaradığını bilebilseydik çoğu kişi alırdı herhalde
ayın 15nde sızler ıcın kendımı feda etcemm ozman :):):):)
ayın 15nde sızler ıcın kendımı feda etcemm ozman :):):):)
arkadaşlar ben bu ürünün gerçekliğine inanmıyorum..şöyleki; bundan bi kaç ay önce başka bi isim altında bu ürünün reklamı vardı hatta bu sitede konusu açılmıştı, bende takipçilerinden biriydim..ürünün reklamını yapmak için sahte hesapla ürünü öve öve bitirememişlerdi..fakat arkadaşlarımızdan bazıları hüsrana uğrayıp kandırıldıklarını yazmışlardı..yanlış hatırlamıyorsam site yönetiminden bu şahışlar uyarı aldılar vede konu kapatıldı... bu başlık altında (Perfect Breast Göğüs Sprey kullanan varmı) açılmıştı konu...dikkatle bakarsanız her iki ürününde kendi sayfasında yapılan yorumlar birebir aynı..aynı dertten müzdarip biri olarak hepinizi uyarmak istedim...
benım olculerım ıyı aslında sadece bıraz kılo alıpvermeye baglı sarkma varr.gecen ay sılkıon ııcn hastaneye gıtımm hacettepeyedoktr ıhtıyacım olmadıgını gayet fıt durduklarını soyledıı.ama ıstersem toparlama amalytaı yapıcagaını ama ız kalavagınıı bu yuzden gerek yok dedı :))) 85 :) hatta 90 bıle olabılıyor markasına gore degıısyorrç pentıde 80 meselabu aradaölçülerin kaç senin
benım olculerım ıyı aslında sadece bıraz kılo alıpvermeye baglı sarkma varr.gecen ay sılkıon ııcn hastaneye gıtımm hacettepeyedoktr ıhtıyacım olmadıgını gayet fıt durduklarını soyledıı.ama ıstersem toparlama amalytaı yapıcagaını ama ız kalavagınıı bu yuzden gerek yok dedı :))) 85 :) hatta 90 bıle olabılıyor markasına gore degıısyorrç pentıde 80 mesela
keşke birazcık olsaydı sarkmassına razıydım ama erkek gibiyim halinize şükredin fazla dert etmeyin
keşke birazcık olsaydı sarkmassına razıydım ama erkek gibiyim halinize şükredin fazla dert etmeyin
Aynen , yine gelmiş büyük göğüslüler göğüs büyütme konusuna hey Allahım
benden bahsetmiyosunuz dimi kızlar