- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 34
- Konu Sahibi Kelebek2356
Ya bu yıl çok erken ısındı Allah acısın bize çok sıcak olacak bu yıl ramazan alışverişine çıkmam lazım bir hafta dışarı çıkmayı düşünmüyorumabow bizim burası daha 23 24 derecelerde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya bu yıl çok erken ısındı Allah acısın bize çok sıcak olacak bu yıl ramazan alışverişine çıkmam lazım bir hafta dışarı çıkmayı düşünmüyorumabow bizim burası daha 23 24 derecelerde
biz geçen hafta çıktık hallettik onları zaten genelde mutfağa aylık toplu cıkarız oda aradan cıkmış oldu darısı size ozamanYa bu yıl çok erken ısındı Allah acısın bize çok sıcak olacak bu yıl ramazan alışverişine çıkmam lazım bir hafta dışarı çıkmayı düşünmüyorum
Sahura kalkcan mı gııı, ben kalkamıyorumBen gördürtürüm
Hoşgeldin canımın ici her şeyi her şeyi sahur iftar yemek herşeyiHayırlı olsun davşanım :) sahurda ne yiyeceğimizş paylaşırız
Ay inşallah bugün yarın çıkmam lazım toptan benim market evin altında ama kasap alışverişimi yapmam lazimbiz geçen hafta çıktık hallettik onları zaten genelde mutfağa aylık toplu cıkarız oda aradan cıkmış oldu darısı size ozaman
Var canm 4 gun gecikti kusmaktan yemek yiyemiyorm 3 gundur asiri bi migde bulantisi var ve dun idrar testi yaptim evde senelerdir ilk kez cift cizgi cikti yaa nasl agladk esim ve ben ama 2.cizgi biraz silik oldgundan kan vereyim kesin olsn sonuc dedmHoşgeldin canım hadi insallah birde hamilemiz olur inşallah gecikme mı var
O zaman hoşgeldin ya şehri ramazanHoşgeldin canımın ici her şeyi her şeyi sahur iftar yemek herşeyi
et ile kıyma çok pahalı allah durumu olmayanların yardımcısı olsun vallahi..Ay inşallah bugün yarın çıkmam lazım toptan benim market evin altında ama kasap alışverişimi yapmam lazim
Bu yıl kocacigimla tutcaz Allah izin verirse kalkicam tabiki hatta uyumuyorum ben tabi gündüz deviriyoruz o zamanda bi taraflari sen çalışıyorsun olmazSahura kalkcan mı gııı, ben kalkamıyorum
Aman hadi maşallah dikkat et kendine folik asit al hemen gec döllenme olduysa silik cikarVar canm 4 gun gecikti kusmaktan yemek yiyemiyorm 3 gundur asiri bi migde bulantisi var ve dun idrar testi yaptim evde senelerdir ilk kez cift cizgi cikti yaa nasl agladk esim ve ben ama 2.cizgi biraz silik oldgundan kan vereyim kesin olsn sonuc dedm
Ben öğle arası 1 saat uyuyacağım nasipse...Bu yıl kocacigimla tutcaz Allah izin verirse kalkicam tabiki hatta uyumuyorum ben tabi gündüz deviriyoruz o zamanda bi taraflari sen çalışıyorsun olmaz
Cok sukur erdik bu senede saglikla gecsin insallahO zaman hoşgeldin ya şehri ramazan
Allah veriyor onun kolaylığını rahat geçer inşallahBen öğle arası 1 saat uyuyacağım nasipse...
Ama zor geçeceği kesin
Topigin hayırlı olsun. Ramazan'da burada takılırız ne iyi bana belli olmaz sahura kadar oturabilirim de oturmayabilirim de. Ama uyanık durdukça bakarım.Herkese merhaba kızanlar dileyen herkes gelebilir topigimize
bu ramazanda geleneğimiz değişmesin hep beraber sahurlari bekleyelim bu topikte çaylar demlensin sahurluklar iftarliklar hazırlansın
En önemlisi dostluklarimiz daim olsun hadi bakalım dileyene kapımız acik
Göz aydın hepimize
Mübarek günler bize
ON BIR AYIN SULTANI
Hoşgeldin EVIMIZE
Benimde öyle bazen oturuyorum bazen uykum geliyor uyuup kalıyorum sağol tatlım hosgeldinTopigin hayırlı olsun. Ramazan'da burada takılırız ne iyi bana belli olmaz sahura kadar oturabilirim de oturmayabilirim de. Ama uyanık durdukça bakarım.
Hoş bulduk canım geçen yıl çocukla uyuyakaliyordum kardeşim bizdeydi eşimle sahura kadar otururlardı. Bir kere jest yapıp da sahur hazırlamadı zalımlar. Kaç kez de dedim agzimla. En azından çay koyup öyle kaldırdılar. Of bir de sahur hazirla diye uyandirilmak çok fenaBenimde öyle bazen oturuyorum bazen uykum geliyor uyuup kalıyorum sağol tatlım hosgeldin