Gelde delirme

anlatın böyle şey saklanmaz.
tekrar ederse de sizi taciz ettiğini söyleyerek şikayetçi olun, kapısında polis görüp karakola çekilince anlar dünyanın kaç bucak olduğunu kocamı kapı verecekler kafalı küçük kadın.
öyle tiksiniyorum ki şöyle kadınlardan, tavrına baksan sanırsın David Gandy'le evli gitsen baksan g.tlü göbekli, elinde kumanda osuran bir tiptir. ha diceniz öyle olmasa yaptığı kabul edilir mi edilmez tabi de anlaşılır, benim evde de bir David Gandy olsa sokağa çıkarmam yeminle. David bu perdeler açılmayacak annadın mı diye saykoya bağlarım :KK70:
şaka bir yana konu sahibi, kadın şirretlik yaparsa şikayetçi ol, sesi kesilir.
İlahi, çok güldüm. :))

kocası kim bilir ne yakışıklıdır balkonlardan kadınlar üzerine atladığına göre :) psikopat heralde balkona çıkmasanız perdeyi çekerken cama çıktın der sokaktan onun için geçiyosun der.. aileniz hesap sorunca korkar belki biraz.

kocası kim bilir ne yakışıklıdır balkonlardan kadınlar üzerine atladığına göre :) psikopat heralde balkona çıkmasanız perdeyi çekerken cama çıktın der sokaktan onun için geçiyosun der.. aileniz hesap sorunca korkar belki biraz.
Anlattim simdi babam kesin kafada vardir bisey normal bi kadin oyle yol kesip konusalim demez dedi .. ama baya sinirlendi dur bakalim tekrar bir sey soylerse direk polise gideriz sikma canini dedi...
Annemde inat icin balkona cekti cay iciyoruz simdi ona inat ....Kiskirtmis oluruz bos ver dedim anneme ama o deliyse ben zir deliyim dedi :) ...Allahim sabir versin hala titriyorum sinirden

Evdekilere mutlaka anlat. Manyak mı ne. Kocası çıkmasın o zaman balkona. Fanus kapasın kocasını ne manyak insanlar var ya.

ya ama her seferinde aynı şeyi düşünüyorum, bunların kocalarının hepsinin mi vahşi cazibesi var anlamıyorum ki, ayy komşular kocamı kapıcekler modunda dolaşıyorlar.

Merak ettim bende simdi kocasini bu kadar paranoyaklastiracak kadar yakisiklimi :) Guluyorum dalga geciyorum ama cok sinirliyim beni buldu musallat olcak manyak

Kafayi yemek uzereyim suan biraz once marketden gelirken kadinin biri onumu kesti gel iki dakika konusalim seninle dedi ...Sasirdim ama tamam ne konuscaksiniz dedim

Kac aydir dikkat ediyorum kocam ne zaman balkona ciksa sende balkona damliyorsun ya cop bahanesiyle yada perde kapatma bahanrsiyle dedi.... Ben sok oldum kanim butun damarlarimdan cekiliyormus gibi hissettim... Sizin eviniz neresi ki diyebildim... karsi apartmanda oturuyormus aramizdada baya mesafe var ne kocasini gorurum o mesafede ne kendisini...
Siz kesinlikle yanlis anlamissiniz hata yapiyosunuz dedim .. ben anliyorum hissediyorum dedi ...Bayilmamak icin zor durdum ayakta gozlerim karardi Allahim ruya olsun diye dua ediyorum ama kadin soyleniyo daha ...Siz manyakmisiniz ya cekilin yolumdan dedim ittim arkamdan soyleniyo bir daha balkonda gorursem seni ortaligi basina yikarim diye ... delinin zoruna bak ya eve hapsetcem kendimi o manyak yuzunden ...Ama korkmadimda degil balkona cikmaya korkuyorum simdi bagirip rezil eder diye ... evdekilerede anlatamadim mideme agrilar girdi ne yapcam ben bu deli kadinla ya
evdekilere mutlaka anlatin sicagi sicagina. Bir de bekarsaniz babanizi filan alip kapilarina gidin. Sen ne diyirsun diye. Eminim mahalleye yarim akliyla kim bilir neler yaymistir. Ben saniye gecirmezdim. Hadiini bildirmek icin gidrrdim
bildigin iftiradir bu

Anlattim simdi babam kesin kafada vardir bisey normal bi kadin oyle yol kesip konusalim demez dedi .. ama baya sinirlendi dur bakalim tekrar bir sey soylerse direk polise gideriz sikma canini dedi...
Annemde inat icin balkona cekti cay iciyoruz simdi ona inat ....Kiskirtmis oluruz bos ver dedim anneme ama o deliyse ben zir deliyim dedi :) ...Allahim sabir versin hala titriyorum sinirden
ohhhh ailenizin tepkisi süper :) hiiiç sıkmayın canınızı

evdekilere mutlaka anlatin sicagi sicagina. Bir de bekarsaniz babanizi filan alip kapilarina gidin. Sen ne diyirsun diye. Eminim mahalleye yarim akliyla kim bilir neler yaymistir. Ben saniye gecirmezdim. Hadiini bildirmek icin gidrrdim
bildigin iftiradir bu

Haklisiniz aslinda ama simdi dahada rezillik cikar sacma sapan konusursa babamda yanlis bisey yapar diye korkuyorum normalde mantikli adamdir ama deliylede nekadar mantikli konusulur ki

"Benim için dönyanın en yakışıklı herifi" önermesindeki "benim için" kısmını es geçiyorlar şekerim :)
şey geldi aklıma Cem Yılmazdan "bence çok yakışıklısın, bence ama sen bu bölgede takıl böyle, ileri gitme" :KK70:
yazık ya böyle kadınlar yüzünden nelerle uğraşıyoruz, konu sahibinin o anki yüz halini düşünemiyorum bile ne diyeceğini bilememiştir yazık.

Bidaha balkona çıkarsan ortalıgı basına yıkarım mı? Ailenize anlatın durumu ilk.Balkonada cıkın sakın evin icine kacmayın.Balkon sizin balkonunuz elin kadını mı karısacak?

şey geldi aklıma Cem Yılmazdan "bence çok yakışıklısın, bence ama sen bu bölgede takıl böyle, ileri gitme" :KK70:
yazık ya böyle kadınlar yüzünden nelerle uğraşıyoruz, konu sahibinin o anki yüz halini düşünemiyorum bile ne diyeceğini bilememiştir yazık.
Yuz ifademi bilmiyorum ama ruh halim cok kotuydu sanki dipsiz kuyaya itmislerde dustukce dusuyor gibiydim kendime gelincede ittim onumden yurudum... arkama bakma bakmadan kactim diyebilirim ...

Bidaha balkona çıkarsan ortalıgı basına yıkarım mı? Ailenize anlatın durumu ilk.Balkonada cıkın sakın evin icine kacmayın.Balkon sizin balkonunuz elin kadını mı karısacak?
Oylede balkondan balkona deli gibi bagirsa al sana rezillik ...Malum insanlarimizda kiza iftira atiyo demez inanir deliye dedikodu diz boyu alsin gitsin

Oylede balkondan balkona deli gibi bagirsa al sana rezillik ...Malum insanlarimizda kiza iftira atiyo demez inanir deliye dedikodu diz boyu alsin gitsin
Sonra sizde cıkın gidin evine hesap sorun oyle sey mi olur insanı kendi balkonundan etmisler bak bak

anlatın böyle şey saklanmaz.
tekrar ederse de sizi taciz ettiğini söyleyerek şikayetçi olun, kapısında polis görüp karakola çekilince anlar dünyanın kaç bucak olduğunu kocamı kapı verecekler kafalı küçük kadın.
öyle tiksiniyorum ki şöyle kadınlardan, tavrına baksan sanırsın David Gandy'le evli gitsen baksan g.tlü göbekli, elinde kumanda osuran bir tiptir. ha diceniz öyle olmasa yaptığı kabul edilir mi edilmez tabi de anlaşılır, benim evde de bir David Gandy olsa sokağa çıkarmam yeminle. David bu perdeler açılmayacak annadın mı diye saykoya bağlarım :KK70:
şaka bir yana konu sahibi, kadın şirretlik yaparsa şikayetçi ol, sesi kesilir.

Google'da arattım yalnız direkt, David Gandy kim diye :) Adam David olsa ben şahsen balkondan içeri girmezdim :p

Konuyu dağıtmıyım, gerçekten burda konularda karşılaştığımız über kıskanç modeller gerçek hayatta böyle oluyorlarsa hayat onlara ve eşlerine baya zor demektir. Anatolia_89 tepki göstermekte sonuna kadar haklısınız.

X