Gel Gel tobi'nin Nişanına Gel

• Konu Sahibi Konu Sahibi tobi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım allah tamamına erdirsin hihoyyyt Çikolatadan isterim bidene o kadar nişana geldik dimi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Çok sade ve şık olmuş.çikolatan da çok güzel.darısı düğününe inşallah

elbisen cok guzelmis cok begendim.

allah bir omur ayirmasin insallah hep sevdiginle olursun

sacın, elbisen cok guzelmıs
allah tamamına erdırsın bı yastıkda kocayın ınsallah

kızzzzzz :1shok: allahımmmmmmmm :1shok: tobiiiiiii:1shok: kız sen neymişsin öyleeeeee:1shok: şoktayım yawrim :jeyyar: fizik mükemmel saçlar mükemmel.... :dance:
çok cici olmuşsun şekerimmm Şeniz

saoll tatlımmm benimmm o senin güzelliğinnŞeniz

canım elbisen harika.. tıpkı benim istediğim tarzda bi nişan elbisesi.. sana da çok yakışmışşşş

Canım allah tamamına erdirsin hihoyyyt Çikolatadan isterim bidene o kadar nişana geldik dimi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım allah mutluluğunu daim etsin... nişan elbisen yaprak dökümünde neclanın giydiği nişan elbisesinin aynısı. kaydirigubbakcemile2

Çok sade ve şık olmuş.çikolatan da çok güzel.darısı düğününe inşallah

elbisen cok guzelmis cok begendim.

allah bir omur ayirmasin insallah hep sevdiginle olursun

sacın, elbisen cok guzelmıs
allah tamamına erdırsın bı yastıkda kocayın ınsallah

maşallah tobi çok cici olmuşsun

canlarımm hepinize çok çok tşkr ediyorummm...daha güzelleri sizin olsun inş...çikolatamdan hepinize verirdim valla kazanla almışlar resmensırnaşık şey

yaprak dökümndeki nejlanın olduğunu bende duydumda görmedim yaw benCADIARZU

önden resmin yokmu canım saçın önden nasıl olmuş merak ettim şimdiden tşkler hayırlı olsun elbisen çok güzel

cnm pc de olan fotolardan ekledim..önden anlatayım bak sana yanlar iice yapışık orta kıısmda arkaya doğru kabartılıp arkada düğüm gibi tuutturuldu..benim tarif ettiğim modeldi tamda anlattığım gibi oldu..yandada gri saptı taşlı bi toka vardı..ayakkabılarım gümüş rengiydi açık yandan taşlı.

isterseniz yarın ayakkabımında fotosunu koyarım kızlarhihoyyyt

Tobicim fiziğin muhteşem ,dolayısıyla elbise çok yakışmış,saçlarda sade ve hoş.Mutluluklar dilerim cnm,Allah tamamına erdirsin inşallah

tobicim inş cnm dügün fotolarına koy onlarada bakalım tez zamanda
hayırlı ugurlu olsun

ii olur canım tşkler paylaşımın için şimdiden tşkler hayırlı olsun allah tamamına erdirsin

topicim fizigin kıyafetın sacların sekerlerın cıcegın hepsı bır harıka:))
dugun fotolarınıda goruruz ınsallah
bır omuuuuur boyuuuu mutluluklar canıımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…