- 12 Temmuz 2006
- 7.199
- 345
- 363
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İŞDEEEE ELBİSEMMMMMM
kızzzzzz :1shok: allahımmmmmmmm :1shok: tobiiiiiii:1shok: kız sen neymişsin öyleeeeee:1shok: şoktayım yawrim :jeyyar: fizik mükemmel saçlar mükemmel.... :dance:
çok cici olmuşsun şekerimmm Şeniz
canım elbisen harika.. tıpkı benim istediğim tarzda bi nişan elbisesi.. sana da çok yakışmışşşş
Canım allah tamamına erdirsin hihoyyyt Çikolatadan isterim bidene o kadar nişana geldik dimi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım allah mutluluğunu daim etsin... nişan elbisen yaprak dökümünde neclanın giydiği nişan elbisesinin aynısı. kaydirigubbakcemile2
Çok sade ve şık olmuş.çikolatan da çok güzel.darısı düğününe inşallah
elbisen cok guzelmis cok begendim.
allah bir omur ayirmasin insallah hep sevdiginle olursun
sacın, elbisen cok guzelmıs
allah tamamına erdırsın bı yastıkda kocayın ınsallah
maşallah tobi çok cici olmuşsun
cnm cok güzelmiş herseyyyy
elbisende saçında çok güzel olmuş:)))
ömür boyu mutluluklar:))
önden resmin yokmu canım saçın önden nasıl olmuş merak ettim şimdiden tşkler hayırlı olsun elbisen çok güzel
Tobicim fiziğin muhteşem ,dolayısıyla elbise çok yakışmış,saçlarda sade ve hoş.Mutluluklar dilerim cnm,Allah tamamına erdirsin inşallah
herşeyin harika tobi çok güzeller :)
cnm pc de olan fotolardan ekledim..önden anlatayım bak sana yanlar iice yapışık orta kıısmda arkaya doğru kabartılıp arkada düğüm gibi tuutturuldu..benim tarif ettiğim modeldi tamda anlattığım gibi oldu..yandada gri saptı taşlı bi toka vardı..ayakkabılarım gümüş rengiydi açık yandan taşlı.
isterseniz yarın ayakkabımında fotosunu koyarım kızlarhihoyyyt