- 22 Kasım 2013
- 1.255
- 19
- 158
- 40
- Konu Sahibi efenihanefe
-
Canim yeniyim pek beceremiyorum sanirim kusura bakma elimden geldiğince yardimci oluyim en baştaki çanta 50 ikinci çanta 15 mayokini 30 adidas eşofman 50 nike çocuk ayakkabisi 22.5 ve 22 numaralar fiyatları 20 TL hepsi orijinal tertemiz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
krem rengi içi desenli olan ceketin bedeni ve fiyatı nedir acaba
alıntı yaparak cvp verirsen cevabını daha rahat görürler,haberleri olur yani.ayakkabılar küçükmüş 23 ya da 24 olsa kesin alırdım diğerlerinin de bir düşüneyim canım,iyi alışverişler sana
Peki canim oluyor galiba yapabildim tesekkur ederim
İste onu nasi yapicam bilemedimki:) tekrar tekrar konu açmaktan korktumyinede sağol canim deneye deneye ogrenicem inş.
canım zahmet olmazsa lacivert ve fuşya elbise ile kolun çapa bulunanın beden ve fiyatlarını yazar mısın
konunuz hayırlı olsun
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1082438&d=1398182170 bu elbisenin bedeni ve fiyatı nedir
Ürünler hic kullanilmamis yada az kullanilmistir fiyatta yardimci olurum kargo aliciya ait daha urun ekliycem fakat beceremedim sanirim hata veriyi bidaha deniyoruum
Takas dsnurmusun canim?
Olabilir canim neleri dusunuyosun
Ck bakmadm.takas dsnmezsn die ama.cocuk esofman takımını begendm kaç yas cnm o
1.5-2 yas canim bende senin sayfana bi bakim ozamn
Maalesef canim
Ürünler hic kullanilmamis yada az kullanilmistir fiyatta yardimci olurum kargo aliciya ait daha urun ekliycem fakat beceremedim sanirim hata veriyi bidaha deniyoruum
ıyı aksamlar benım almak ıstedıklerım war ozellıkle ayakkabılar.takas dusunursenız alabılırımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?