Gel abla gel kapanin elinde kaliyor:)/satılmıştır.

Canim yeniyim pek beceremiyorum sanirim kusura bakma elimden geldiğince yardimci oluyim en baştaki çanta 50 ikinci çanta 15 mayokini 30 adidas eşofman 50 nike çocuk ayakkabisi 22.5 ve 22 numaralar fiyatları 20 TL hepsi orijinal tertemiz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

alıntı yaparak cvp verirsen cevabını daha rahat görürler,haberleri olur yani. :34: ayakkabılar küçükmüş 23 ya da 24 olsa kesin alırdım :50: diğerlerinin de bir düşüneyim canım,iyi alışverişler sana

alıntı yaparak cvp verirsen cevabını daha rahat görürler,haberleri olur yani. :34: ayakkabılar küçükmüş 23 ya da 24 olsa kesin alırdım :50: diğerlerinin de bir düşüneyim canım,iyi alışverişler sana

Peki canim oluyor galiba yapabildim tesekkur ederim

Peki canim oluyor galiba yapabildim tesekkur ederim

bir de canım aklında bulunsun eklediklerinin fiyatlarını ve bedenlerini de yazarsan senin için de alacak kişi için de daha kolay olur. :34:

İste onu nasi yapicam bilemedimki:) tekrar tekrar konu açmaktan korktum;) yinede sağol canim deneye deneye ogrenicem inş.

canım zahmet olmazsa lacivert ve fuşya elbise ile kolun çapa bulunanın beden ve fiyatlarını yazar mısın:34:

Lacivert biraz kullanildi puane marka30 TL 44-46 bedene uyumlu göğüs önemli bu elbise de canim göğüsten alti 40 bedene kadar olur yani kolunda çapa olan 38-40 bedene uyumlu 1 kez giydim 40 TL fusya dediğin arkasi fusya olansa oda 40 TL 42-44 beden uzun elbise leopar kemerli puane marka 44 beden 30 TL dusundugun olursa pazarliga acigim

Ürünler hic kullanilmamis yada az kullanilmistir fiyatta yardimci olurum kargo aliciya ait daha urun ekliycem fakat beceremedim sanirim hata veriyi bidaha deniyoruum

Takas dsnurmusun canim?

Ürünler hic kullanilmamis yada az kullanilmistir fiyatta yardimci olurum kargo aliciya ait daha urun ekliycem fakat beceremedim sanirim hata veriyi bidaha deniyoruum

ıyı aksamlar benım almak ıstedıklerım war ozellıkle ayakkabılar.takas dusunursenız alabılırımm

ıyı aksamlar benım almak ıstedıklerım war ozellıkle ayakkabılar.takas dusunursenız alabılırımm

Canim seninkilere baktim pek ihtiyacim bisey bulamadim istersen fiyatta yardimci olurum yada yanina bi ayakkabi daha eklerim

1
attachment.php

2
attachment.php

3
attachment.php

4
attachment.php

5
attachment.php

6
attachment.php