• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geğirme, mideden geri gelme hissi hamilelik belirtisi midir

kulupuyesikadin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2022
128
44
28
26
Merhabalar. 1 yıldır çocuk istiyoruz. Hormonlarımda hiçbir sorun görülmedi. Henüz rahim filmi çekilmedim. Eşimde varikosel mevcut. Ameliyat düşünmüyoruz şu an. Her ay belirti var gibi hissediyorum. Hayal kırıklığı oluşturuyor. Fakat adetime 1 hafta var. Normalde hiçbir mide rahatsızlığım yok. Midem geri geliyor. Ve sürekli geğirme içindeyim. Çok rahatsızım. Yormak istemiyorum hamileliğe. Ama merakta ediyorum. Kasık ağrım yumurtlama dönemlerimde oluyor ve hissediyorum. Hafif kasık ağrım mevcut. Göğüs hassasiyetim de var regl öncesi midir hamilelik belirtisi midir bilmiyorum.

Merhabalar. 1 yıldır çocuk istiyoruz. Hormonlarımda hiçbir sorun görülmedi. Henüz rahim filmi çekilmedim. Eşimde varikosel mevcut. Ameliyat düşünmüyoruz şu an. Her ay belirti var gibi hissediyorum. Hayal kırıklığı oluşturuyor. Fakat adetime 1 hafta var. Normalde hiçbir mide rahatsızlığım yok. Midem geri geliyor. Ve sürekli geğirme içindeyim. Çok rahatsızım. Yormak istemiyorum hamileliğe. Ama merakta ediyorum. Kasık ağrım yumurtlama dönemlerimde oluyor ve hissediyorum. Hafif kasık ağrım mevcut. Göğüs hassasiyetim de var regl öncesi midir hamilelik belirtisi midir bilmiyorum.
Merhaba test yaptınız mı sonuç ne oldu inşallah hayırlısı olur sizin için 🤲

benim de en büyük belirtim buydu. hiç geğirmem normalde ama hamilelik belirtilerimi sürekli geğirme hissi ve sık idrara çıkarak anlamıştım. 11. haftadayım hala devam ediyor :işsiz: .üzerine son 3 haftadır neredeyse her sabah istifra ediyorum ve geceleri sık sık uyanıyorum. eğer tuvalete falan gidersem zaten 2-3 saat uyku yok :kızgın:.

adetten 2 gün sonra testi pozitif gördüm ben. zaten 7 haftalıkken ilk ultrasona gittim tam 6 haftalık çıktı kesin geç döllenme oldu. bakalım sizin de sonuçları bekliyoruz.

Back