• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geeliyorrr

cicibebem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
36
Yer
Kayseri
Merhaba Arkadaşlar. Oğluşumun gelmesine nasıpse 95 gun kaldı. Çok heyecanlıyım:9::52::emir_bebek:

hayırlı olsun canım
önce doğum mu yapacaksın yoksa başka bir yerden mi geliyor diye sorayım da yanlışlık olmasın:1:

12 haftalık hamileyim ve kanamalarım olmuştu ilk iki ay doktorum düşük tehtidinin kalmadığını söyledi çok mutluyum ona sağlıklı bir şekilde kavuşacağım günü dört gözle bekliyorum:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

doğum yapacaksan Allah analı babalı büyümesini nasip etsin bir nefeste kurtul inşallah. başka yerden geliyorsa da hadi gözün aydın (gerçi doğuyorsan da gözün aydın) :)

benimde ogluma kavuşmama 83 gün kaldıııı:62::62::62:hayırlısıyla kucagıma alıcamm:nazar:

Evet arkadaşlar, cennetten geliyor biricik annesine yavruşum canım benim. Amin doğum yapacak herkes inşallah rahat bi doğum yapar. Hoş gerçi çok korkuyorum bu ilk. Ay napacam ben yaaa :( Bak aklıma geldi korktum yine ufff :8

Canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
benim de 237 günüm kaldı
daha 6+4 günlük sürpriz yumurtam:emir_bebek:

tebrik ederim umarım sağlıklı doğum geçirirsiniz. ben o kadar korkmuyorum günde yüzlerce kişi doğum yapıyooo :1:

Back