• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geçtik mi yoksa büte mi kaldık ? hangi derslerden kaldık paylaşalım!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

ela

Ziyaretçi
arkadaşlar nihayet beklenen gün geldi akşam açıklanıyor sonuçlar ,
burda paylaşalım direk mi geçtik yoksa hangi derslerden büte kaldık???

bugün hihoyyyt her şey belli olacak...
inşallah hepimiz geçerizzzzzzz:lepi:

Allah herkesin hakkında hayırlısını versin
Emeklerimizi boşa çıkarmasın
Amin...

evet kızlar bugun acıklanıyo dıye bılıyorum 4 5 arası beklıyorum gectık mı kaldık mı ogrensek artık

ben kesin kaldım bir çogundan kamu yönetimi birinci sınıfım 5 taneden kalıp bütünlemede verebilen varmı acaba 2. sınıfa geçen nolur birisi çıksın benim bu sınıfı geçmem lazım yoksa sonum olucak :a015:

ben kesin kaldım bir çogundan kamu yönetimi birinci sınıfım 5 taneden kalıp bütünlemede verebilen varmı acaba 2. sınıfa geçen nolur birisi çıksın benim bu sınıfı geçmem lazım yoksa sonum olucak :a015:

ben sadece may ve iktisattan klamıstım gectım senın hangı dersler kladıkların kolay olanlarını ver gecersın onlara yogunlas vakıt cok bute kadar soracagın bısey olursada sorabılırsın ben 2 sınıfım umaraım3 olucam kısmetse amıın :Saruboceq: takma ya profılınden baktım yasın 19 mu canım daha ne okullar okursun sen yasın kucuk takma kalsanda devam et))

ben geçen yıl 4 dersten büte kalmıştım ama verdim bütte :hooray:

ben dün aöf yi aradım bana haftaya açıklanacak dedi :( dört dersim vardı hepsini verdim die düşünüyorum geçen rüyamda gördüm bi dersten kalmıştım rüya deil kabus kabuss :)

tek ders olsa neyse ya daha fazlası cıkmaz umarım..

vizelerim cok guzeldi am fınallerım hiç güzel gecmedi..

ınsallah butte gecerım mafoldumben

ben sadece may ve iktisattan klamıstım gectım senın hangı dersler kladıkların kolay olanlarını ver gecersın onlara yogunlas vakıt cok bute kadar soracagın bısey olursada sorabılırsın ben 2 sınıfım umaraım3 olucam kısmetse amıın :Saruboceq: takma ya profılınden baktım yasın 19 mu canım daha ne okullar okursun sen yasın kucuk takma kalsanda devam et))

ben ailemle köü olucam onlar benim yaşımın geçtigini düşünüolar allah kimseye cahil aile vermesin onlar yüzünden sorumluluga kalıcam zaten senağlama

sayfa açılmıyor valla
galiba sonuçlar yükleniyor
ayy heyecan bastııı
allahım inşallah geçerimmmm :Saruboceq:

Back