Merhaba cok gecmis olsun endeskopi yaomadikar mi gastroentrolojiye gidiniz lutfen birde kilo kaybi varmi kilo veriyo muusnuz evet pisikolojik oluyo ama bulanti olur sadece siz istifra ettiginizi soyluyosunuzArkadaşlar merhaba, benim yıllardır mide bulantısı şikayetim vardı ama rahatsız edici boyutta değildi. Son 2 3 aydır yemeklerden sonra bulanma boyutuna geldi yemek rahat yiyemez oldum. Mayıs ayında iyice arttı ve haziranin 8inde her yediğimi çıkararak acile gittim 20ye yakın cıkarttım serum taktilar bir sürü test sonucu bakteri olabilir diyip antibiyotik verdi acildeyken ishalde başladı 3 güne geçti.Eve geldikten sonra ateşimde çıktı 3 güne o da geçti. 10günlük antibiyotiği bitirdim. Şimdi ise hala bulanıyor ultrasonla safra keseme bakıldı kan testleri yapıldı helikobakter plori testi dahil hepsi yapıldı bir şey yok dendi. Sizce psikolojik mı sürekli aklım midemde dışarı çıkmaya korkuyorum yanımda hep poşet oluyor. Yemek yemeğe korkuyorum midem bulanacak kusucam diye. Lütfen görüş yazın.
Kilo kaybim pek yok zaten zayif bi insanim. Bulantimin sebebine haziran ayinda bi bakterinin neden oldugunu söylediler atesim ve ishalimde vardi o yüzden. Sonrada hic gecmedi iste bulanti bi daha istifta etmedim ama gecmedide. Hem ege üniveristesi hem 9 eylül üniversitesi hastanesinin gastrosuna gittim gastirit ve reflü olabilir dediler ilac verdiler yediklerine dikkat et diyip gönderdiler.Merhaba cok gecmis olsun endeskopi yaomadikar mi gastroentrolojiye gidiniz lutfen birde kilo kaybi varmi kilo veriyo muusnuz evet pisikolojik oluyo ama bulanti olur sadece siz istifra ettiginizi soyluyosunuz
Aaaa endeskopi yapmadannn olamaz ya brnde ilac kullaniyorum ama benim mide de degisik seyker var gibi geliyo bana yemek yiyince kıvrılıyo resmen burkuluyo ici birde coocuk tekmeler gibi vuruyo bisey bana endeskopi dedi ama ben korkumdan yaotiramadimKilo kaybim pek yok zaten zayif bi insanim. Bulantimin sebebine haziran ayinda bi bakterinin neden oldugunu söylediler atesim ve ishalimde vardi o yüzden. Sonrada hic gecmedi iste bulanti bi daha istifta etmedim ama gecmedide. Hem ege üniveristesi hem 9 eylül üniversitesi hastanesinin gastrosuna gittim gastirit ve reflü olabilir dediler ilac verdiler yediklerine dikkat et diyip gönderdiler.
Özel mi oluyo peki bu hastanelerKilo kaybim pek yok zaten zayif bi insanim. Bulantimin sebebine haziran ayinda bi bakterinin neden oldugunu söylediler atesim ve ishalimde vardi o yüzden. Sonrada hic gecmedi iste bulanti bi daha istifta etmedim ama gecmedide. Hem ege üniveristesi hem 9 eylül üniversitesi hastanesinin gastrosuna gittim gastirit ve reflü olabilir dediler ilac verdiler yediklerine dikkat et diyip gönderdiler.
Yok hayir üniversite arastirma hastanesi. En iyisi onlara git dediler. Banada oluyo o tekmeleme gibi sey. Ben mideme cok hoyrat davrandim bulanirken kola ictim yagli yedim falan :/Özel mi oluyo peki bu hastaneler
Tekmeleme beni hoplatiyo ayaga kalkiyorum resmen siz doktirunuza soykediniz mi tekmeleme oluyo diye ne dedi pekiYok hayir üniversite arastirma hastanesi. En iyisi onlara git dediler. Banada oluyo o tekmeleme gibi sey. Ben mideme cok hoyrat davrandim bulanirken kola ictim yagli yedim falan :/
Tekmeleme deeiginiz ne tarafa vuruyo benim saga dogru zaten safra kesesi ameliyatindan sonra oldu bunlarYok hayir üniversite arastirma hastanesi. En iyisi onlara git dediler. Banada oluyo o tekmeleme gibi sey. Ben mideme cok hoyrat davrandim bulanirken kola ictim yagli yedim falan :/
Sol tarafta oluyor benim hafif kipirdanma gibi oluyo bisey hafif vuruyo gibi gazdan olabilir dedi. Benim yasimda pek gerek yokmus endoskopiye gastirit veya reflü cikacak dedi o yüzden gerek görmüyor bi de kusmam yok bi kac kere oldu. Stres diyolarTekmeleme deeiginiz ne tarafa vuruyo benim saga dogru zaten safra kesesi ameliyatindan sonra oldu bunlar
Bence de bi pisikologa gidin derim cok gecmis olsunSol tarafta oluyor benim hafif kipirdanma gibi oluyo bisey hafif vuruyo gibi gazdan olabilir dedi. Benim yasimda pek gerek yokmus endoskopiye gastirit veya reflü cikacak dedi o yüzden gerek görmüyor bi de kusmam yok bi kac kere oldu. Stres diyolar
Evet öyle yapicam cünkü ülser vardir diye ilac iciyorum gastirit ve reflü icinde diyet yapiyorum mide koruyucu rennie hepsini iciyorum doktor zaten bunlari vericez endoskopi yapsakta dedi biraz sabret stresi birak dedi ama birakilcak bi sey degilki :/Bence de bi pisikologa gidin derim cok gecmis olsun
Endeskopi.sonrasi da onlar veriliyosa neden endeskopi yapiyolar peki ne gzuel konusmus doktorunuz bana oyle doktir lazim yaa hic bir doktir beni aydinlatmiyooEvet öyle yapicam cünkü ülser vardir diye ilac iciyorum gastirit ve reflü icinde diyet yapiyorum mide koruyucu rennie hepsini iciyorum doktor zaten bunlari vericez endoskopi yapsakta dedi biraz sabret stresi birak dedi ama birakilcak bi sey degilki :/
Cunki bende panik atak hastasiyim ilacalrimi birakinca yemek yiyesim gekmez zatiflarim su bile icemmemEvet öyle yapicam cünkü ülser vardir diye ilac iciyorum gastirit ve reflü icinde diyet yapiyorum mide koruyucu rennie hepsini iciyorum doktor zaten bunlari vericez endoskopi yapsakta dedi biraz sabret stresi birak dedi ama birakilcak bi sey degilki :/
Anoreksiya ?Anoreksiya falan mi yoksa,psikologa gitseniz bir de..uzuldum.. mide bulantisi cok kotu cidden off..Insallah sifa bulursunuz..
Sanmiyorum cünkü öyke bir sey olsa yemek yiyip hemen kusmam lazim kilomun erimesi lazim. Değilim benim korkum kusmak ve midem bulantim gecmicek diye dúsünmekAnoreksiya falan mi yoksa,psikologa gitseniz bir de..uzuldum.. mide bulantisi cok kotu cidden off..Insallah sifa bulursunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?